Αλαλούμ στο Δήμο για συναυλία στο Παμπελοποννησιακό- Έδωσαν άδεια και την πήραν πίσω- Tι ετοίμαζαν οι διοργανωτές- Απειλούνται μηνύσεις- ΔΕΙΤΕ την επιστολή Πετρόπουλου

με μουσικη techno

Απίστευτη εξέλιξη είχε η τακτική της συνεχούς και άκριτης παραχώρησης του Παμπελοποννησιακού σταδίου της Πάτρας από τον Δήμο Πατρέων σε όποιον κάνει αίτηση για χρήση του σταδίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αρμόδια επιτροπή του Δήμου Πατρέων παραχώρησε το στάδιο σε εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και συναυλιών, προς χρήση του σήμερα και αύριο χωρίς να έχει ελέγξει το τι πρόκειται να διοργανωθεί εκεί και με ποιούς όρους.

Αποτέλεσμα ήταν, ο Τάκης Πετρόπουλος ως αρμόδιος του δήμου στο  Παμπελοποννησιακό,  να απορρίψει την άδεια που είχε δώσει η αρμόδια υπηρεσία του δήμου και να προκύψει καραμπόλα με τον διοργανωτή να απειλεί με μηνύσεις για αθέτηση συμφωνητικού.

Πηγές του tempo24 αναφέρουν ότι το στάδιο είχε παραχωρηθεί για δύο ημέρες προκειμένου την μέν πρώτη να γίνει η προετοιμασία, την δε δεύτερη ένας κύκλος εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων και εκδηλώσεις για παιδιά.

Αυτό που δεν είχε συνειδητοποιήσει ο δήμος που έδωσε την άδεια, ήταν ότι θα διοργανωθεί ολονύκτια συναυλία με μουσική  techno.

Όταν ο κ. Πετρόπουλος έμαθε για το πάρτυ, κάλεσε τους διοργανωτές να σκίσουν το συμβόλαιο και αυτοί βγήκαν από τα ρούχα τους. Στη συνέχεια ενημέρωσε για την εξέλιξη τα μέλη του .Δ.Σ. του Σταδίου. 

Το πάρτυ βεβαίως ακυρώθηκε και η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στα δικαστήρια.

Η μεγάλη απορία βέβαια είναι πώς γίνεται ο δήμος να ακυρώνει απόφαση του Δήμου και ακόμη περισσότερο πώς γίνεται ο δήμος να αδειοδοτεί χωρίς να διαβάζει.. 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου σε έκτακτη συνεδρίαση της, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου αποφάσισε ομόφωνα να μην επιτρέψει την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, στην αίθουσα Press Room το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, με την ονομασία PATRAS TECHNO SPECIAL MARATHON EDITION, το χαρακτήρα και το ύφος της οποίας πληροφορηθήκαμε μόλις την 7.12.2017, όταν υπέπεσε στην αντίληψή μας η σχετική διαφημιστική αφίσα, για τους παρακάτω λόγους :

1. Ο χαρακτήρας και το ύφος της εκδήλωσης αντιτίθενται στα μεταξύ μας συμφωνηθέντα με το συμφωνητικό παραχώρησης με αρ. πρ. 609/16-1117 που συνάψαμε. Συγκεκριμένα η αίθουσα παραχωρήθηκε στην εταιρεία σας για την πραγματοποίηση αποκλειστικά και μόνο «Μουσικής εκδήλωσης» και όχι μαραθώνιου πάρτι μέχρι πρωίας με αλκοόλ, όπως αναφέρετε στην διαφημιστική αφίσα.

2. Στο παραπάνω μνημονευόμενο συμφωνητικό παραχώρησης δηλώνετε ότι αποδέχεστε τον Κανονισμό Λειτουργίας του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και δεσμευόσαστε ότι θα τον τηρήσετε, αλλά τον έχετε παραβιάσει ήδη διαφημίζοντας τη διάθεση αλκοόλ εντός αθλητικού χώρου, που έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται από το νόμο.

Η παρούσα αφορά αποκλειστικά στη συγκεκριμένη εκδήλωση που έχετε προγραμματίσει για το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, ενώ για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που προβλέπει το εν λόγω συμφωνητικό, όπως και τις προγραμματισμένες με τα συμφωνητικά με αρ. πρ. 610/16-11-17 και 619/20/11/17 επιφυλασσόμαστε να μην επιτρέψουμε την πραγματοποίησή τους όταν και αν διαπιστώσουμε παρόμοιες σοβαρές παρεκκλίσεις από τα συμφωνηθέντα και προβλεπόμενα από τα συναφθέντα συμφωνητικά. Για το λόγο αυτό σας καλούμε όπως μέχρι την Τετάρτη 13.12.2017 μας αποστείλετε πλήρες ενημερωτικό έγγραφο για το χαρακτήρα και το ύφος των μουσικών εκδηλώσεων που προτίθεστε να πραγματοποιήσετε τις υπόλοιπες ημερομηνίες.

Τέλος επισημαίνουμε πρώτο ότι η απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Σ. έχει εγκριθεί από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού και δεύτερο ότι η Διοικούσα Επιτροπή συνεδρίασε έκτακτα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας που υπέπεσε στην αντίληψη της η παρέκκλιση του χαρακτήρα της εκδήλωσης από τα συμφωνηθέντα και σας ενημέρωσε τηλεφωνικά αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης και τη λήψη της απόφασης.

Για τη Δ.Ε. του Π.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τάκης Πετρόπουλος

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ