Εικόνες αποκάλυψης στην Αιτωλοακαρνανία-Περιοδεία Σκουρλέτη στις πληγείσες περιοχές-Οι αντιδράσεις των κατοίκων και οι τόνοι της λάσπης που έχουν καλύψει τα πάντα-ΝΕΟΤΕΡΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ TEMPO24

ΑΠΟΣΤΟΛΗ TEMPO24 ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΡΑΤΟΥ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14.45 Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης τόνισε οτι υπάρχει το θεσμικό πλαίσιο που προβλέπει τις αποζημιώσεις για τους πληγέντες. Όπως τόνισε, έχουν ήδη ξεκινήσει οι καταγραφές των ζημιών που έχουν υποστεί κάτοικοι ενώ ακολουθεί σύσκεψη στο Μεσσολόγγι όπου θα υπάρξει λεπτομερέστερη ενημέρωση από τρον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και τους Δημάρχους

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 

Τις πληγείσες από την θεομηνία περιοχές στην Αιτωποακαρνανία επισκέπτεται σήμ,ερα ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. 

Συτνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, ο κ. Σκουρλέτης πήγε σε δημοτικά διαμερίσματα όπου σπίτια και περιουσίες έχουν καταστραφεί, προκειμένου να διαμορφώσει εικόνα για το μέγεθος των ζημιών που έχουν υποστεί οι κάτοικοι και να συνομιλήσει μαζί τους. Μάλιστα ο Υπουργός Εσωτερικών έγινε δέκτης έντονων παραπόνων για επικίνδυνα ρέματα τα οποία και δεσμεύτηκε να επισκεφθεί (ακολουθεί σχετικό βίντεο).

Ανάμεσα στις άλλες περιοχές επισκέφθηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Κλεισούρα και Ζευγαράκι, ενώ στη συνέχεια θα προεδρεύσει σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στην περιφερειακή ενόντης Αιτωλοακαρνανίκας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Μεσσολόγγι.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ