"Πλατεία": Το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο που έγινε αγαπημένη μεσημβρινή συνήθεια - Σπιτικοί μεζέδες με εκλεκτά υλικά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

στο κέντρο της πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου

Αποτελεί ένα από τα πιο εκλεκτά μεζεδοπωλεία της Πάτρας και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Στην πάνω δεξιά μεριά της πλατείας Γεωργίου το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο «Πλατεία» με τα μαρμάρινα τραπέζια και τις λευκές ψάθινες καρέκλες, τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της παλιάς Πάτρας στους τοίχους, τη μουσική που σε «ταξιδεύει» σε μια άλλη εποχή και τις μοναδικές γεύσεις, με εκλεκτά υλικά.

Σπιτικοί μεζέδες, θαλασσινά, κρεατικά, ιδανικά ταιριαστά για να συνοδέψουν τη μπύρα, το κρασί και τα ουζάκια!

«Ψυχή» του μεζεδοπωλείου η Νικόλ Βασιλακοπούλου, η οποία δημιουργεί στην κουζίνα υπέροχα πιάτα, διαφορετικά κάθε ημέρα, και μεριμνεί να μην λείψει τίποτα από τους πελάτες.

Η λιτή και απέριττη φιλοσοφία του μεζεδοπωλείου «Πλατεία», αποτυπώνεται στον τιμοκατάλογο του καταστήματος, ο οποίος είναι γραμμένος με περισσή φαντασία και για να καλύψει κάθε επιθυμία του πελάτη.

Ένα είναι σίγουρο! Η επίσκεψη το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο «Πλατεία» θα αποτελέσει μία εμπειρία που θα θέλετε να επαναλάβετε ξανά και ξανά! 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ