TΩΡΑ - Πάτρα: Εκτός λειτουργίας οι μπάρες του Προαστιακού στα Μποζαΐτικα

Συνεχή και καθημερινά τα τεχνικά προβλήματα

Σε ρουτίνα τείνουν πλεόν να μετατραπούν τα συνεχή προβλήματα που εντοπίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση, στα ηλεκτρικά συστήματα του Προαστιακού στην Πάτρα. Λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, τέθηκαν για εκτός λειτουργίας οι μπάρες στη φυλασσόμενη διάβαση στην περιοχή των Μποζαϊτίκων, σ΄ ένα σημείο που αυτή την περίοδο καταγράφεται αυξημένη κίνηση οχημάτων.

Προ ημερών όπως είχε γράψει το tempo24.gr, αντίστοιχο πρόβλημα εντοπίστηκε ταυτόχρονα σε τρια κομβικά σημεία κατά μήκος της διαδρομής του Προαστιακού από Ρίο προς Πάτρα. Συγκεκριμένα στις διαβάσεις του Ακταίου, στον Άγιο Κωνσταντινό στην Αγυιά και στο ύψος της Παναχαϊκής.  Αποτέλεσμα το τρένο να κινείτα με εξαιρετικά χαμηλή ταχύτητα και για μεγαλά διαστήμα ο μηχανοδηγός να κορνάρει, προειδοποιώντας για την διέλευση του προαστιακού από τα επικίνδυνα σημεία.

Τα προβλήματα που εντοπίζονται αδιαμφισβήτητα οφείλονται στην ελλειπή συντήρηση. Σύμφωνα με πηγές σιδηροδρομικών, από τον ΟΣΕ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή συντήρηση, όμως τίθενται ζητήματα αριθμητικής επάρκειας του προσωπικού.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ