ΕΚΤΑΚΤΟ - Συνελήφθησαν δυο τούρκοι μέλη της ομάδας θανάτου που είχε αποπειραθεί να σκοτώσει τον Ερντογάν!

Συναγερμός στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ένα νεο θρίλερ με ανυπολόγιστες συνέπειες είναι σε εξέλιξη από τις 15 Φεβρουαρίου στην Αλεξανδρούπολη. Πρωταγωνιστές δυο τούρκοι χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με αλγερινό διακινητή και κρατούνται στο ΑΤ Ορεστιάδας.

Όλα έγιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις 15/02. Οι δυο τούρκοι χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί φέρονται να προκάλεσαν την σύλληψή τους όπως και αυτή του αλγερινού διακινητή. Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ορεστιάδας και λίγο αργότερα κατέθεσαν αίτημα ασύλου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τους θέλουν να είχαν ενεργό συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου κατά του Ταγίπ Ερντογάν. Αναμένεται ενημέρωση από επίσημες πηγές του υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι πολύ τεταμένες με την Τουρκία να προκαλεί συνεχώς στο Αιγαίο και να απαιτεί την έκδοση των 8 τούρκων αξιωματικών που είχαν συλληφθεί στην Ελλάδα λίγο μετά το πραξικόπημα και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης για το αντίθετο!

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ