Δυτική Αχαΐα -Αλυκές: Τι έγινε μπροστά και πίσω από τις κάμερες των γυρισμάτων της εκπομπής του Χρ. Μυλωνά - Ποιους είδαμε - ΦΩΤΟ

«Από τόπο σε τόπο»

Στις Αλυκές Αχαΐας, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής, τα γυρίσματα της εκπομπής «Από τόπο σε τόπο» του Χρήστου Μυλωνά, γιου του Παναγιώτη Μυλωνά ο οποίος κατάγεται από το Λάππα Αχαΐας και τιμήθηκε, πριν από μερικές μέρες, από τον δήμο δυτικής Αχαΐας για την προσφορά του στην παράδοση. 

Η συγκεκριμένη εκπομπή που προβάλλεται στο κανάλι της Βουλής, έχει θέμα την παράδοση, τα ήθη και έθιμα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου μας.

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής αποδέχθηκαν με πολλή χαρά την πρόσκληση του δήμου δυτικής Αχαΐας ώστε να κάνουν ένα αφιέρωμα και στην περιοχή και να «ταξιδέψουν» όσο το δυνατόν πιο μακριά οι ομορφιές της δυτικής Αχαΐας. Τα γυρίσματα έγιναν στο ιστορικό και γραφικό λιμανάκι των Αλυκών, περιοχή που ο δήμος προσπαθεί να αναδείξει και να αξιοποιήσει καθώς πρόκειται για ένα από τα μοναδικά ψαροχώρια της χώρας. 

Η εκπομπή του Χρήστου Μυλωνά, θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση από το κανάλι της Βουλής και φυσικά ολόκληρη η δυτική Αχαΐα και η ευρύτερη περιοχή αναμένει να παρακολουθήσει το επεισόδιο.

mylonas-alykes-8-300x225.jpg

mylonas-kato-axaia-5-300x225.jpg

mylonas-kato-axaia-6-300x225.jpg

mylonas-kato-axaia-7-300x225.jpg

mylonas-kato-axaia-15-300x225.jpg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ