Πάτρα: Οι κάτοικοι στην Περιβόλα απαντούν στις καταγγελίες του Απόλλωνα για εμπρησμό - "Να περιμένουν το πόρισμα των αρχών - Η κεραία όμως επιμένουμε να φύγει"

"Φωτιά" παίρνει η υπόθεση...

Στις καταγγελίες για εμπρησμό και τις αιχμές που αφήνει η ανακοίνωση του ΔΣ του Απόλλωνα Πάτρας, απαντά η συντονιστική επιτροπή φορέων και κατοίκων Περιβόλας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, οι κάτοικοι επιμένουν στην απομάκρυνση της κεραίας, τονίζοντας παράλληλα ότι η διοίκηση οφείλει να αναμένει το πόρισμα των αρχών για τη φωτιά που ξέσπασε στην κεραία. 

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

       Η  Συντονιστική Επιτροπή  φορέων  και  κατοίκων  Περιβόλας:

-Καταδικάζει  απερίφραστα  κάθε  παράνομη  ενέργεια,  εις  βάρος  της  περιουσίας  οιουδήποτε.

-Δημοσιεύματα  που  συσχετίζουν  κακόβουλες  ενέργειες  με  περιοίκους,  οφείλουν  να  αναμένουν  τα  πορίσματα  των  αρχών,  που  ερευνούν  προς  πάσα  κατεύθυνση.

-Το  αίτημα  των  φορέων  και  των  κατοίκων  της  Περιβόλας,  ήταν  και  παραμένει  καθαρό:

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ  ΤΗΣ  ΚΕΡΑΙΑΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΣΤΕΓΗ  ΤΟΥ  ΓΗΠΕΔΟΥ  ΤΟΥ  ΑΠΟΛΛΩΝΑ,

όπως  αυτό  τεκμηριωμένα  εκφράσθηκε  στην  από  19.10.2016  κοινή  επιστολή  όλων  των  φορέων προς  το  Δ.Σ.  του  ΑΠΟΛΛΩΝΑ,  καθώς  και  στις  αλλεπάλληλες  συναντήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, η ανακοίνωσης της διοίκησης του ΔΣ του Απόλλωνα είχε ως εξής: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί και δημόσια τους επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, καθώς και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση επέμβασή τους, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο περιστατικό της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κεραία κινητής τηλεφωνίας, στη σκεπή του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας. 

Η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς, η οποία λόγω και των εύφλεκτων υλικών απείλησε το σύνολο των γηπεδικών εγκαταστάσεων (κυρίου και βοηθητικού). Την ίδια ώρα, καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική πρόθεση αγνώστων δραστών, ελπίζοντας πως μετά και την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου που έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα εντοπιστούν και θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη. Άλλωστε σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Πυροσβεστικής, η φωτιά ήταν έργο εμπρηστών πίσω από τους οποίους δεν αποκλείεται να κρύβονται και ηθικοί αυτουργοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα στην περιοχή της Περιβόλας Πατρών.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ