Δυτική Αχαΐα: Ποιο στέλεχος της δημοτικής αρχής δηλώνει: "Ως εδώ για μένα..."

τί είπε ο σπύρος τραχάνης

Στις φήμες που τον θέλουν να διεκδικεί ακόμη και τη θέση του υποψήφιου δημάρχου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, απαντά ο Σπύρος Τραχάνης μέσω του dytikanea.gr. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δύμης και του ΦΟΔΣΑ δυτικής Αχαΐας, εμφανίζεται κατηγορηματικός. 

«Δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ. Ποτέ μου δεν έχω εκφράσει την επιθυμία να διεκδικήσω τη θέση του δημάρχου». Και συνεχίζει αποκαλύποντας:

«Μάλιστα θα το σκεφτώ, σοβαρά και δυνατά αν θα ασχοληθώ ξανά με την τοπική αυτοδιοίκηση».

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Τραχάνης, είπε ότι ο κύριος λόγος είναι οι περιορισμένες δυνατότητες και τα ελάχιστα εργαλεία που παρέχει η Πολιτεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία έχει να αντιμετωπίζει έναν τεράστιο όγκο προβλημάτων.

«Πολλές φορές, άλλωστε με έχουν δει οι πολίτες, χρησιμοποιώ δικά μου μέσα για να μπορώ να αντεπεξέλθω στους δύο τομείς που έχω αναλάβει. Και πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος, ότι όλα αυτά τα κάνω χωρίς μισθό», συμπληρώνει ο κ. Τραχάνης, σημειώνοντας ότι δεν αποτελεί εξαίρεση πολίτη ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει και σε προσωπικό επίπεδο τις δυσκολίες που γεννά η καθημερινότητα λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών.

Σε ότι αφορά την πλειοψηφούσα παράταξη του Χρήστου Νικολάου, στην οποία ανήκει, ο κ. Τραχάνης καταλήγει: «Επίσης θα ήθελα να τονίσω, ότι αν αλλάξω γνώμη και είμαι πάλι υποψήφιος, θα επιλέξω πάλι την παράταξη του Χρήστου Νικολάου».

Διαβάστε επίσης