ΣΟΚ: Ταξίδεψε αεροπορικώς κουβαλώντας όργανα του άνδρα της μέσα στη βαλίτσα

Εντοπίστηκε σε αεροδρόμιο της Αυστρίας

Με ένα πρωτοφανές εύρημα βρέθηκαν αντιμέτωποι οι τελωνειακοί υπάλληλοι τουαεροδρομίου της πόλης Γκρατς στην Αυστρία την ώρα που περνούσαν από τις ακτίνες Χ τις βαλίτσες μιας Μαροκινής.

Μέσα σε μία από αυτές διέκριναν στην οθόνη ότι υπήρχαν ανθρώπινα όργανα.Αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι τελωνειακοί κάλεσαν τους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν τη γυναίκα η οποία έδωσε μια απίστευτη εξήγηση για το περιστατικό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Kleine Zeitung, η Μαροκινή είπε στους αστυνομικούς ότι ο 40χρονος άνδρας της πέθανε κατά τη διάρκεια εγχείρισης στο Μαρόκο και πως η ίδια είχε υποψίες ότι κάποιος τον δηλητηρίασε.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να πάει στην Αυστρία για να κάνει τοξικολογική εξέταση, μεταφέροντας η ίδια τα όργανα του άνδρα της τα οποία τύλιξε με ύφασμα και τοποθέτησε σε δύο τάπερ.

Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε να τα εξετάσει αποφάνθηκε ότι για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα χρειάζεται ολόκληρο το πτώμα, κάτι που δεν είναι δυνατό να συμβεί. Σύμφωνα με την αυστριακή αστυνομία, μέχρι τώρα η Μαροκινή δεν θεωρείται ύποπτη για φόνο, ωστόσο τα όργανα αποθηκεύθηκαν προσωρινά ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες.

Διαβάστε επίσης