Πάτρα: 350.000 ευρώ επιχείρησε να αποσπάσει ο Βούλγαρος μέσω τηλέφωνημάτων "μαϊμού" τροχαίων - Εμπλέκεται σε 28 περιπτώσεις

Συνελήφθη από την Ασφάλεια Πατρών

Ούτε μια ούτε δυο, αλλά 28 φορές επιχείρησε ο 56χρονος Βούλγαρος, μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που όπως έγραψε το tempo24.gr, συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, να αποσπάσει σημαντικά χρηματικά ποσά, μέσω τηλεφωνικής απάτης, με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος από συγγενικό πρόσωπο, των ατόμων που καλούσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα χρήματα που αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν, με αυτή τη μέθοδο οι δράστες, ξεπερνά τις 350.000 ευρώ.

Ο 56χρονος Βούλγαρος σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, συνελήφθη χθες το βράδυ. Κατά τις ιδιες πληροφορίες προκειται για διαφορετική περίπτωση από αυτή του 30χρονου Βούλγαρου ο οποίος συνελήφθη προ ημερών, όπως έγραψε το tempo24.gr επίσης για τηλεφωνικές απάτες.

Η Ασφάλεια Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες συνέλαβε το βράδυ της Τετάρτης τον 56χρονο Βούλγαρο και εκτιμάται ότι πρόκειται για δεύτερη μεγάλη εγκληματική οργάνωση.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ