Πανεπιστήμιο Πατρών: "Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα για τις φωτιές"

ευχαριστήριο στην πυροσβεστική υπηρεσία

Ανακοίνωση της Πρυτανείας για τις φωτιές στην περιοχή του Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας όπως έγραψε χθες το tempo24.gr ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

"Η Πρυτανεία επιθυμεί να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και ιδιαίτερα στον Διοικητή της, Πύραρχο κ. Ν. Ρουμελιώτη και τους συνεργάτες του, για την άμεση συνεργασία και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των τριών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν χθες το βράδυ, ώρα 10.00 μ.μ., ταυτόχρονα σε τρία σημεία της Πανεπιστημιούπολης και σε απόσταση ολίγων μέτρων μεταξύ τους. Ευτυχώς, η άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε ζημιές στην περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου εκδηλώθηκαν οι δύο εστίες.

Ο κίνδυνος για την υγεία των ασθενών ήταν μεγάλος. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μαζί με την Πρυτανεία, εξετάζει όλα τα δεδομένα που αφορούν σε αυτές τις πυρκαγιές. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Διοικητή του ΠΠΝΠ, κ. Θ. Πισιμίση, που μαζί με τους συνεργάτες του κ. Χρ. Σολωμό και Β. Δημόπουλο ήταν παρόντες και συνεργάστηκαν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο έργο της.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φύλακες του Πανεπιστημίου, για την εξαιρετική συνεργασία και αντιμετώπιση της πρώτης εστίας, καθώς απέτρεψαν την επέκτασή της στο Συνεδριακό Κέντρο, την Τεχνική Υπηρεσία και τα στελέχη της και όλους όσοι βρέθηκαν στα σημεία με τις εστίες της φωτιάς και βοήθησαν, ο καθένας από την πλευρά του, στην αντιμετώπιση και την κατάσβεση των πυρκαγιών στην Πανεπιστημιούπολη". 

 

Διαβάστε επίσης