ΙΙΕΚ Εuroteam: Ημέρα Γνωριμίας με τα επαγγέλματα Υγείας

Μάθε την Υγεία με τους καλύτερους!

Το ΙΙΕΚ Εuroteam, διοργανώνει το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, από τις 5 μέχρι τις 9 το βράδυ, στις εγκαταστάσεις του, Παντανάσσης 4 και Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, Ημέρα Γνωριμίας για όσους θέλουν να σπουδάσουν Επαγγέλματα Υγείας με μέλλον.

Οι καθηγητές του ΙΙΕΚ Euroteam θα είναι εκεί για να  ξεναγήσουν τους ενδιαφερόμενους στα υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας και να απαντήσουν σε κάθε απορία τους.

Παράλληλα, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης του ΙΙΕΚ Εuroteam, θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για στις σπουδές Βοηθού Φυσικοθεραπευτή, Νοσηλευτή Χειρουργείου, Βοηθού Φαρμακείου, Βοηθού Μαιευτικής και που παρέχονται στο ΙΙΕΚ Euroteam.

Τα επαγγέλματα υγείας αποτελούν σίγουρη επιλογή για επαγγελματική αποκατάσταση καθώς παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση για εξειδικευμένο προσωπικό τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι, σε όλες τις έρευνες για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, συγκαταλέγονται στα επαγγέλματα με μέλλον και προοπτικές.

Το πρόγραμμα σπουδών του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας του ΙΙΕΚ Euroteam,  ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές απαιτήσεις και οδηγεί σε αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα.

IΙΕΚ EUROTEAM

Αγ. Ανδρέου και Παντανάσσης 4

Τηλ: 2610450701

www.iekeuroteam.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ