Το "ταξίδι" του κινητού και η εμπλοκή περιφερειακού δράστη στην μεγάλη ληστεία της Κάτω Αχαΐας, οδήγησαν στην εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης στην Ηλεία-Αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.gr

ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Ενώ αναμένεται η απολογία στον ανακριτή των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών για ληστείες και κλοπές σε Πάτρα και Ηλεία, ενδιαφέροντα στοιχεία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το tempo24.gr για τον τρόπο που οι Αρχές έφθασαν στον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24.gr «κλειδί» στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών αμέσως μετά την ληστεία σε βάρος του ζευγαριού των περιπατητών στο Θεριανό, ήσαν τα δύο κινητά τηλέφωνα που μαζί με τα χρήματα τους είχαν αφαιρέσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ένα από τα δύο κινητά οι δράστες το έδωσαν σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Ηλεία και το ίδιο τηλέφωνο αργότερα βρέθηκε στα χέρια αυτοκινιτιστή, επίσης στην Ηλεία.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του, βρήκαν το τηλέφωνο και από εκεί και στο εξής άρχισε να «ξηλώνεται το πουλόωερ» της υπόθεσης.

Όπως πληροφορείται το tempo24.gr ο συγκεκριμένος αυτοκινιτιστής είχε εμπλακεί περιφερειακά, με την μεγάλη ληστεία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Κάτω Αχαΐας, όπου τότε οι αλλοδαποί ένοπλοι ληστές είχαν αρπάξει το ποσό των 490.000 ευρώ. Μάλιστα είχε συληφθεί και προφυλακιστεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ύστερα από μεθοδικές έρευνες κατάφεραν μέσω του κινητού τηλεφώνου να φθάσουν στους δράστες των ληστειών και των κλοπών (σε Πάτρα και Ηλεία) και να εξαρθρώσουν την επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ TEMPO24.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ