Αναστασιάδης: Προειδοποίηση προς επίορκους αστυνομικούς

"Εχει φθασει η στιγμη να πληρωσουν"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απηύθυνε προειδοποίηση προς αστυνομικούς που εμπλέκονται σε παράνομες πράξεις και έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο ότι «έχει φθάσει η στιγμή να πληρώσουν».

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση του ΡΙΚ ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι είναι αποφασισμένος να παρθούν από το κράτος εκείνα τα μέτρα που χρειάζονται, «ώστε οι ελάχιστοι στο αστυνομικό σώμα να μη μειώνουν τη σημαντική δράση των πολλών». Προειδοποίησε, επίσης, ότι δεν έχουν θέση στα σώματα ασφαλείας όσοι θα συνεχίσουν να συμπεριφέρονται με τρόπο, ο οποίος «ενδεχομένως ήταν ανεκτός για δεκαετίες στο παρελθόν, εξαιτίας διαφόρων καταστάσεων».

«Είναι κρίμα να ντροπιάζεται ένα Σώμα που έχει να επιδείξει τόσες επιτυχίες και να δημιουργούνται εσφαλμένες εικόνες σε βάρος των εντίμων αστυνομικών, από τη μειοψηφία των διεφθαρμένων» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε, επίσης, σημαντική τη συμβολή των κομμάτων στη θέσπιση συγκεκριμένων νομοθεσιών για αντιμετώπιση του προβλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ