Αιγιάλεια: Κατέληξε άνδρας που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Στο Ριζόμυλο

Νεότερη Ενημέρωση: 80χρονος ομογενής από την Γερμανία, είναι ο άνδρας που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου, αφού προγημένως ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του από την παραλία του Ριζόμυλου στην Αιγιάλεια.

Βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές.

Νεότερη Ενημέρωση: Τραγική κατάληξη είχε η ανάσυρση ηλικιωμένου νωρίτερα από την παραλία Ριζόμυλου στο Διακοπτό. Ο λουόμενος που μεταφέρθηκε στην παραλία χωρίς της αισθήσεις του, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου πριν από λίγα λεπτά κατέληξε.

Πρώτη Ενημέρωση: Χωρίς τις αισθήσεις του και σε αρκετά σοβαρή κατάσταση, ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην παραλία Ριζομύλου, γύρω στις 11.30 το πρωί, ένας ηλικιωμένος άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Το περιστατικό σύμφωνα με το filodimos.gr, έγινε εγκαίρως αντιληπτό από τον ναυαγοσώστη της παραλίας, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο και παράλληλα έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, μέχρι να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αιγίου. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας είναι μάλλον τουρίστας και βρέθηκε στην περιοχή μας για οικογενειακές διακοπές.

Διαβάστε επίσης