Ηλεία: Τραγική η κατάληξη στην εξαφάνιση πατέρα - κόρης -ΝΕΟΤΕΡΑ

εντοπίστηκαν νεκροί στο χωριό Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας

Νεότερα: Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκαν και τα δύο πτώματα στο χωριό Μπόρσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο πατέρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ η κόρη έξω από αυτό, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων. Επί τόπου βρίσκεται ιατροδικαστής, ενώ θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας - νεκτροτομής. Τα πρωτα στοιχεια αποκλειουν το ενδεχομενο εγκληματικης ενεργειας κι αυτό γιατί εξωτερικά φαίνεται να μην έχουν κάποιο τραύμα, αλλά περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Τον άνδρα και τη γυναίκα βρήκε νεκρούς ιδιοκτήτης βοσκότοπου, ο οποίος είχε να επισκεφθεί το σημείο εδώ και ένα μήνα, όσο διάστημα, δηλαδή, είχαν χαθεί τα ίχνη τους.

Ο βοσκότοπος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 45χλμ. από το σημείο όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά.

---------------------------------------------------------

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση πατέρα - κόρης, οι οποίοι αναζητούνταν εδώ και είκοσι μέρες, από τους συγγενείς τους και τις αστυνομικές αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του εντοπίστηκαν νεκροί, σε τοποθεσία στο χωριό Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία.

Η τραγική σύζυγος και μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, έπειτα από το άκουσμα της θλιβερής εξέλιξης.

Υπενθυμίζεται  68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη Λοϊζίδου που βρίσκονταν για διακοπές στην Ηλεία, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέικων το απόγευμα της 16ης Ιουλίου.

patrisnews.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ