Αχαΐα: Εκτροπή οχήματος στην Πούντα - Καλαβρύτων - Απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα, ανάμεσα τους βρέφος - ΝΕΟΤΕΡΑ

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της ΕΜΑΚ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη ενημέρωση 18.25' Στο Νοσοκομείο Αιγίου μεταφέρονται με ασθενοφόρο τα μέλη της οικογένειας που εγκλωβίστηκαν στο όχημα που εξετράπη λίγο πριν τις 6 σήμερα το απόγευμα στην στην Επαρχιακή Οδό Πούντας - Καλαβρύτων, στο 1ο χιλιόμετρο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr τελικά πρόκειται για οικογένεια πέντε ατόμων μαζί και παιδιά, οι οποίοι ευτυχώς δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Να θυμίσουμε πως με παρέμβαση της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ απεγκλωβίστηκαν από το αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Ήταν λίγο πριν τις 5.30 το απόγευμα όταν ένα αυτοκίνητο που κινείτο στην Επαρχιακή Οδό Πούντας - Καλαβρύτων, στο 1ο χιλιόμετρο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Νεότερη Ενημέρωση 17.50: Σε ρεματιά κατέληξε σύμφωνα με την Πυροσβεστική Αιγίου, το όχημα που εξετράπη της πορείας του, λίγα λεπτά νωρίτερα και έχουν εγκλωβιστεί άτομα σε αυτό.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία στο αυτοκίνητο επιβαίνουν 4 ενήλικες και ένα παιδί, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει διευκρινιστεί η ηλικία του.

Πρώτη Ενημέρωση 17.43: Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, σπεύδουν στην επαρχιακή οδό Πούντας - Καλαβρύτων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, λιγα λεπτά πριν τις 5.30 το απόγευμα της Πέμπτης, όχημα εξετράπη της πορείας τους και ανετράπη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα, ενώ υπάρχουν και αναφορές για ένα βρέφος.

Περισσότερα σε λίγο

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ