Δυτική Αχαΐα - ΤΩΡΑ: Ληξη συναγερμού για την φωτιά στην "Περιστέρα" - Παραμένουν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις - ΝΕΟΤΕΡΑ

Συμμετείχαν δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη

Νεότερη Ενημέρωση: Κατασβέστη η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 4 περίπου το μεσημέρι στην "Περιστέρα" της Δυτικής Αχαΐας, έχοντας κάψει 10 στρέμματα γεωργικής έκτασης και 3 δασικής. 

Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για το φόβο τυχόν αναζωπυρώσεων. Συγκεκριμένα στην περιοχή βρίσκονται 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με επτά άνδρες.

Νεότερη Ενημέρωση: Σε ύφεση βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr το πύρινο μέτωπο, στην περιοχή της Περιστέρας στη ΒΙΠΕ Πατρών, με τα εναέρια μέσα - δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη - να έχουν αποχωρήσει από την επιχείρηση κατάσβεσης.

Το έργο της πυρόσβεσης συνεχίζεται από τις επίγειες δυνάμεις, 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Nεότερη Ενημέρωση: Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στη θέση "Περιστερά" στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς έχουν "ριχτεί" 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ τις επίγειες δυνάμεις συνδράμουν δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη, με συνεχείς ρίψη νερού από αέρος.

Τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, έχουν ενισχύσει όμορες διευθύνσεις, όπως Αίγιο και Ναύπακτο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές.

Νεότερη Ενημέρωση: 30 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 14 οχήματα, μετέχουν στην έργο της κατάσβεσης της φωτιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε αγροτοδασική έκταση στη περιοχή "Περιστέρα" στη ΒΙΠΕ Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, από αερός συνδράμουν δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Νεότερη Ενημέρωση: Στη θέση "Περιστέρα" στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, καίει η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα. 

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Πρώτη Ενημέρωση: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγία που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση νωρίτερα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου στη Δυτική Αχαΐα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, που ρίχτηκαν στην μάχη της κατάσβεσης.

Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ