Πάτρα: Κέφι και χαρά στην καλοκαιρινή γιορτή για τα παιδιά της ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ευχαριστιες απο το παιδαγωγικο - θεραπευτικο κεντρο

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, στον προαύλιο χώρο του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Η ΜΕΡΙΜΝΑ" στο Άλσος Γηροκομείου, πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή εκδήλωση για τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν: μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο : ‘’ Όταν η αγάπη συνάντησε το καλοκαίρι και άρχισαν… τα παιχνιδίσματα’’ από τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου, ποιήματα με θέμα την Αγάπη & το Καλοκαίρι, παραδοσιακός χορός από την InesBarda, μέλος του Παγκόσμιου Φοιτητικού Συνδέσμου AIESEC μαζί με εκπαιδευόμενες του Κέντρου μας, παιχνίδια δράσης για όλους, από τους Εκπαιδευτές Φυσικής Αγωγής του Κέντρου ενώ στο τέλος με μουσικό πρόγραμμα από Λαϊκή Ορχήστρα αποχαιρέτησαν με τραγούδια και χορό την εκπαιδευτική χρονιά.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Φιλανθρωπικού Σωματείου, Γονείς και Κηδεμόνες, προσωπικό, καθώς και φίλοι του Κέντρου.

"Ευχαριστούμε πολύ για τη προσφορά τους:

τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ, τα Ζαχαροπλαστεία ΑΧΑΙΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ, CARAVEL και ΑLLEGRO, την Επιχείρηση ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΚΟΚΟΗΣ -ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΡΤΑΣ, καθώς και τους Γονείς που συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

             Ευχαριστούμε, τέλος όλο το προσωπικό του Κέντρου που συνεργάστηκε, και πάνω από όλα ευχαριστούμε τα παιδιά μας, τους καλύτερους πρεσβευτές της δουλειάς του Κέντρου μας, για την χαρά που μας προσφέρουν" αναφερει σχετικά η ανακοίνωση του ΘΕραπευτηρίου "ΜΕΡΙΜΝΑ".

Διαβάστε επίσης