Κέφι και χορός στο καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά της ‘‘Μέριμνας’’ - ΦΩΤΟ

Από τους Πολίτες Εν Δράσει και την Κοινο_Τοπία

Μια ζεστή αποκριάτικη ατμόσφαιρα κυριάρχησε στην καρναβαλική γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών "ΜΕΡΙΜΝΑ" στην περιοχή του Γηροκομειού.

Οι Πολίτες Εν Δράσει www.politesendrasei.gr σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr οργάνωσαν για δέκατη έβδομη χρονιά το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά της Μέριμνας όπως τους το είχαν υποσχεθεί από πέρσι. Έτσι τα παιδιά της Μέριμνας μαζί με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου Άρτεμις Κουτρούμπα, Ειρήνη Τζόλα, Θανάση Μπερέτσο, Άννα Καλιάφα, Ρεβέκα Στόκου, Χριστιάννα και Ανδρέα Σπηλιώτη, Μαρία Δερβίση, Σωτηρία Στεφανοπούλου, Χάρη και Νίκο Κουτρούμπα, Δέσποινα Κούνα, Σοφία Προβατίδου, Θανάση Μανθόπουλο, Σπύρο Τσακούμη, Ζωή και Χριστίνα Μουστάκα μοιράστηκαν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα των ημερών με πολύ κέφι και χορό. Παρούσες εφέτος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παίδων Χρηζόντων Μέριμνας Ανθή Παχή αλλά και το μέλος του ΔΣ Βούλα Ρογκάλα. Με ανιδιοτελή αγάπη, χαρά και μεγάλες αγκαλιές και βέβαια με την απαραίτητη αποκριάτικη αμφίεση και την προσφορά καρναβαλικών στοιχείων στα παιδιά δημιουργήθηκε μια αυθεντική καρναβαλική ατμόσφαιρα που όλοι το ευχαριστήθηκαν ενώ παράλληλα στα παιδιά προσφέρθηκαν πίτσες, αναψυκτικά και γλύκισμα.

Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα happening της ψυχοδραματίστριας Ζωής Ντότσικα και της animateur Φιλιώς Δερτιλή που ευγενικά προσφέρθηκαν για άλλη μια χρονιά να στηρίξουν το πάρτι για τα παιδιά της Μέριμνας με τους ευρηματικούς αυτοσχεδιασμούς, τα παιχνίδια και τη δραματοποίηση. Τη μουσική επένδυση του πάρτι και τον καρναβαλικό ρυθμό είχε αναλάβει να δώσει ο Σταύρος Τριανταφυλλόπουλος από τη Μέριμνα ενώ την ευθύνη κοινωνικής λειτουργού είχε η Χρυσάνθη Φραντζή.

Την πρωτοβουλία για το πάρτι και το συντονισμό της δράσης για άλλη μια χρονιά είχε αναλάβει η Άρτεμις Διδάχου. Υλικά για την υποστήριξη του προσέφεραν οι Σπύρος Τσακούμης, Μαρία Δερβίση, Γεωργία Μαντέλη, Χριστιάννα Σπηλιώτη, Άννα Καλλιάφα, Άρτεμις Διδάχου και Λαμπρινή Λυμπερτάδου.

Με το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών "ΜΕΡΙΜΝΑ" οι Πολίτες Εν Δράσει και η Κοινο_Τοπία έχουν μια διαχρονική συνεργασία που δεν περιορίζεται μόνο στο καρναβάλι και την ψυχαγωγία των φίλων τους που φιλοξενούνται εκεί….

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ