Πάτρα: ΝΕΟΤΕΡΑ στοιχεία στο περιστατικό με τον αστυνομικό στο βενζινάδικο – Τι υποστηρίζει ο ίδιος – Ποια η εμπλοκή του «γνώριμου» από τα κυκλώματα της νύχτας

Σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Πανεπιστημίου

Λίγα λεπτά μετά τις 6 σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε το περιστατικό σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Πανεπιστημίου στην Πάτρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, κατά το οποίο διαπληκτίστηκαν ο αστυνομικός (ειδικός φρουρός) που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας με υπάλληλο του βενζινάδικου.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο νεαρός αστυνομικός, μαζί με έναν ακόμη αστυνομικό ο οποίος είχε εξαφανιστεί την ώρα που κατέφθασε η ΕΛ.ΑΣ., επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός φίλου τους, ο οποίος και είναι ιδιαίτερα «γνώριμος» εξαιτίας της παλαιότερης εμπλοκής του από την υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας.

Σταμάτησαν λοιπόν στο βενζινάδικο στην οδό Πανεπιστημίου για να προμηθευτούν καύσιμα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr. Όπως υποστηρίζει ο αστυνομικός, ο υπάλληλος αργούσε πολύ να προχωρήσει στον ανεφοδιασμό του οχήματος με αποτέλεσμα να του κάνει παρατήρηση. Τότε δέχθηκε, όπως υποστηρίζει ο αστυνομικός την επίθεση του υπαλλήλου ο οποίος τον απείλησε, όπως τονίζει με αντικείμενο και για αυτό και έβγαλε το όπλο του.

Από την πλευρά του ο υπάλληλος τονίζει πως δέχθηκε χωρίς λόγο την απειλή με το όπλο και προχώρησε στην καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών για τον συγκεκριμένο μόνο.

Τελικά συνελήφθησαν οι δύο εμπλεκόμενοι άνδρες και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη με τον Ανακριτή να δίνει εντολή να αφεθούν και οι δύο ελεύθεροι μέχρι τον ορισμό της τακτικής δικάσιμου.

Για να δείτε το πρώτο θέμα πατήστε εδώ: Πάτρα: Αστυνομικός κατηγορείται πως απείλησε με όπλο έναν άνδρα - Το περιστατικό στο βενζινάδικο και η "σχέση" με τα κυκλώματα της νύχτας - Σιγή ιχθύος από την Αστυνομία

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ