Πάτρα: Ποιοι είναι οι νέοι Διοικητές των νοσοκομείων - Θεόδωρος Σερεμέτης στο ΓΚΝ Άγιος Ανδρέας, Βασιλική Γεωργιοπούλου στο Καρμαναδάνειο

οι τοποθετησεις στη Δυτική Ελλαδα

 Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας προχωρά στις τοποθετήσεις και ήδη τα δυναμικότερα "πόστα" στα νοσοκομεία της Δυτ. Ελλάδος έχουν κλείσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου: 

Ο  Θεόδωρος Σερεμέτης αναλαμβάνει διοικητής στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας". Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου και εργάζεται στο Τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Έως το 2009 ήταν προϊστάμενος του Τμήματος Πληροφορικής του Νοσοκομείου του Ρίου. Διαθέτει  μεταπτυχιακό από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του ΕΣΥ.

Επίσης, μετά από αρκετό καιρό καλύπτεται και η θέση Διοικητή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Τοποθετείται η  Βασιλική Γεωργιοπούλου.  Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών, έχει Master in Public Health από το Emory University, Atlanta της Georgia και Διδακτορικής Διατριβής στην Ιατρική, επίσης από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Εχει εργαστεί ως επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής, (Ερευνητικός Τομέας) στο Emory Clinical Cardiovascular Research Institute στην Atlanta της Georgia και ως Μεταπτυχιακός Επιστημονικός Συνεργάτης, στο Πρόγραμμα Καρδιακής Ανεπάρκειας του ίδιου Αμερικανικού Πανεπιστημίου.

Υπενθυμίζεται ότι στο ΠΠΝΠ διοικητής είναι από τον περασμένο Απρίλιο ο καθηγητής  Θόδωρος Πισιμίσης, ο οποίος πρωταρχικό στόχο έχει  αλλαγές που αφορούν μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου και ειδικά ορισμένων κλινικών, αλλά τις  παρεμβάσεις που χρειάζεται το κτίριο.

Εξάλλου, ο  Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, Γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, αναλαμβάνει Διοικητής στο Νοσοκομείο του Πύργου. Εχει αποφοιτήσει από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανπειτημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προχωρά η διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους κάτωθι διοικητές:
 

Γ.Ν. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ»: Κωνσταντίνος Παλαιορούτης
Ε.Α.ΝΠ. «ΜΕΤΑΞΑ»: Γεώργιος Ζαΐμης
ΓΝ ΣΥΡΟΥ «ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ & ΠΡΩΪΟ» & ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ: Μαργαρίτα Μπουραντά
ΓΝ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ: Σταύρο Κουταλιανός
ΓΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Μαρία Σπινθούρη
ΓΝ-ΚΥ ΚΥΘΗΡΩΝ «ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ»: Δημήτρης Μοιρασγέντης
ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ: Ηρακλής Χαρμανίδης
ΓΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»: Ευάγγελος Καρβούνης
ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ»: Βασιλική Γεωργιοπούλου
ΓΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Φοίβος Κακαβίτσας
ΓΝ ΣΕΡΡΩΝ: Αθανάσιος Ματάκος
ΓΝ ΗΜΑΘΙΑΣ: Ζήσης Σιέμπης
ΓΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Βασίλειος Αντωνιάδης
ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Λαμπρινή Στεφανίδου
ΓΝ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αναστάσιος Καρασαββόγλου
ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ: Αχιλλέας Γερόπουλος
ΓΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Μιλτιάδης Παππάς
ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»: Θεόδωρος Ρεβενάκης
ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Ανέστης Μυστρίδης
ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ: Νικόλαο Λιατσής
ΓΝ ΑΡΤΑΣ: Βασίλειος Μπαλάσκας
ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ: Θεόδωρος Σερεμέτης
ΓΝ ΗΛΕΙΑΣ: Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος
ΓΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» - ΓΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»: Δημήτριος Μπούτος
Ψ.Ν.Α. & Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ»: Σπυριδούλα Καλαντζή
ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Βησσαρίων Μίχας
Γ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»: Πέτρος Τομαράς
ΓΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Δημητρούλα Καλομοίρη
ΓΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Παντελής Αλεξιάδης
ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ: Γεώργιος Χιωτίδης
ΓΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»: Γεώργιος Φιλιππίδης

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ