Το τραγουδάκι του Οδοντωτού από τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου Διακοπτού - BINTEO

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

Οι δραστηριότητες των νηπίων του Νηπιαγωγείου Διακοπτού για τον εορτασμό των 120 χρόνων λειτουργίας του Οδοντωτού συνέπεσαν με την επίσκεψη στο Νηπιαγωγείο του βραβευμένου Αιγώτη ποιητή κ. Αθανάσιου Τρίψα.

Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν με τη τέχνη της ποίησης, ενέπνευσαν με τη ζωντάνια τους και τη φαντασία τους τον ποιητή που τους επισκέφτηκε και το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός καταπληκτικού ποιήματος που παρουσιάζει το τρενάκι, τον Οδοντωτό και μας ταξιδεύει μαζί του νοερώς από το Διακοπτό στα Καλάβρυτα, μέσα από εικόνες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Το ποίημα «έντυσε» μουσικά ο κ. Παναγιώτης Τρίψας και τη ενορχήστρωση έκανε ο κ. Βασίλης Σκανδάμης. Το ερμηνεύει η "Πέγκυ" και παιδάκια του σχολείου.

Το τραγουδάκι αυτό θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 120 χρόνων της λειτουργίας του Οδοντωτού που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Διακοπτού στις 29 Μαΐου 2016 στις 10.30 π.μ.. Επίσης θα συμπεριληφθεί στην καλοκαιρινή γιορτή του Νηπιαγωγείου Διακοπτού με την παρουσία όλων των συντελεστών και φυσικά θα τραγουδηθεί  από τους μαθητές.

filodimos.gr 

Διαβάστε επίσης