Τάκης Θανόπουλος: Από την κηδεία του παιδιού του Νίκου στο "αντίο" του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα - Με λυγμούς το "ευχαριστώ" της μάνας στον πρόεδρο της Θύελλας Πατρών

συγκίνησε η φιγούρα του τραγικού πατέρα

Λύγισαν όλοι, όταν είδαν τον τραγικό πατέρα του αδικοχαμένου Νίκου Θανόπουλου να μπαίνει στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα για να παραστεί στο τελευταίο αντίο του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα. Ο Τάκης Θανόπουλος που το μεσημέρι της Κυριακής συνόδευσε τον γιο του Νίκο Θανόπουλο στην τελευταία του κατοικία, βρέθηκε δίπλα στην οικογένεια του 17χρονου ποδοσφαιριστή για να τιμήσει την προσφορά του στην ομάδα της Θύελλας στην οποία είναι πρόεδρος.

Με χαραγμένη τη θλίψη και τον μεγάλο πόνο στο πρόσωπό του από τον χαμό του παιδιού του, ο Τάκης Θανόπουλος, πλησίασε την οικογένεια για να τους συπαρασταθεί στον δικό τους θρήνο με τη μάνα του Γιώργου να λυγίζει, ψιθυρίζοντας πώς μπορεί ένας πατέρας που κουβαλάει αυτό τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας του παιδιού του, να βρίσκεται εκεί, δίπλα τους και να τους κρατά το χέρι. 

Ντυμένοι με τις φανέλες της ομάδας της Θύελλας Πατρών, οι συμπαίκτες του άτυχου 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα, του είπαν το "τελευταίο αντίο" και τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, ενώ πολλοί από φίλους και συγγενείς φορούσαν λευκά όπως ζήτησε η μητέρα του Γλυκερία.

Ο θρήνος μεγάλος στον νέο Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Πατρών, με τον χώρο της εκκλησίας να είχε πλημμυρίσει στην κυριολεξία από κόσμο που βρίσκεται εκεί για να δει για τελευταία φορά τον Γιώργο Νταγιούκλα, ο οποίος μόλις στα 17 του χρόνια, που όπως έγραψε τοtempo24.gr, το πρωί της Κυριακής κατέληξε μετά από εννέα ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια".

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του που στην τελετή καθόταν ακριβώς δίπλα από το φέρετρο του παιδιού της ντυμένη και αυτή στα λευκά, αλλά και ο πατέρας του, η αδελφή του και οι παππούδες του. 

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ο Γιώργος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή...

Υπενθυμίζεται πως ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών, είχε τραυματιστεί σοβαρά την Παρασκευή 6 Μαίου στην οδό Ακρωτηρίου όταν το δίκυκλο του συγκρούστηκε με φορτηγό την ώρα που πήγαινε σε προπόνηση. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ