Πάτρα: Θρήνος στα Κρύα Ιτεών για τον Αλέξανδρο - Η "μάχη" των εννέα ημερών και η αγωνία της οικογένειάς του μετά το τροχαίο!

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένας τόσο νέος άνθρωπος, τόσο ξαφνικά, τόσο άδικα από τη ζωή.

Παρά το γεγονός πως έδινε μία μεγάλη μάχη μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ. Φίλοι, συγγενείς και η οικογένειά του αγωνιούσαν για το παιδί τους, τον Αλέξανδρο, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε...

Δεν μπόρεσε να βγει νικητής σε αυτή τη μάχη.

Ο Αλέξανδρος μετά από εννέα μέρες που πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή, μόλις στα 20 του χρόνια, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο, κατέληξε.

Το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr είχε σημειωθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου στην περιοχή Κρυα Ιτεων στην Πάτρα και συγκεκριμενα στην διασταύρωση Κορώνου και Λαοκόοντος έξω απο το 19ο Γυμνάσιο.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ένα όχημα που κινείτο στην οδό Κορώνου, παραβίασε το στοπ, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, και έπεσε επάνω στο μηχανάκι που οδηγούσε ο νεαρός.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο Αλέξανδρος και από εκείνη τη στιγμή έδινε τη δική του μάχη για να τα καταφέρει, κάτι όμως που δεν έγινε.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ