Η Ζέτα Μακρυπούλια με τα αδέρφια και τον πατέρα της στο πασχαλινό τραπέζι

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όπου μοιράστηκε φωτογραφίες από το πασχαλινό τραπέζι με την οικογένειά της.

Με την οικογένειά της πέρασε το οικογενειακό τραπέζι του Πάσχα η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από τις στιγμές που πέρασε με συγγενείς και φίλους στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

«Στην ταράτσα γίνονται τα καλύτερα γλέντια! Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Υγεία και αγαπάτε αλλήλους!» έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στη φωτογραφίες βλέπουμε τη γνωστή παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ να ποζάρει με τα αδέρφια της, Άκη και Πάνο, και με τον πατέρα τους.

Ο Άκης μοιάζει πολύ με τη Ζέτα Μακρυπούλια, όπως φαίνεται και από τις κοινές τος φωτογραφίες, αφού έχουν ίδια μάτια και έκφραση. Και ο Πάνος μοιάζει πολύ με τα άλλα δύο αδέλφια του, ειδικά στα μάτια. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ κοντά με τα δύο της αδέλφια και προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί.

Στις φωτογραφίες η Ζέτα Μακρυπούλια φορά ένα εμπριμέ πουκάμισο από τη συλλογή των Sisley, το οποίο συνδύασε με ένα τζιν, συνθέτοντας ένα casual και stylish look.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απόλαυσε το οικογενειακό τραπέζι και χαρούμενες στιγμές με τα αδέρφια, τον πατέρα της και τα ανίψια της.

Θυμίζουμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια έχει έξι ανίψια. Μάλιστα, το έκτο ήρθε στον κόσμο μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, αφού ο αδερφός της, Άκης, και η σύζυγός του, Ελίζα, καλωσόρισαν στον κόσμο ένα υγιέστο αγοράκι. Τη χαρμόσυνη είδηση μοιράστηκε στο Instagram η παρουσιάστρια μέσα από ένα στόρι, γράφοντας «έκτη φορά θεία».

bovary.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ