Μύλος στην τοπική ΝΔ: Η ΟΝΝΕΔ βάζει...φωτιά στην εκλογή του προέδρου της Οργάνωσης Αχαϊας

Γιωργος κακούρης: Η νεολαια δεν εχει δραση- κανει λογο για οργανωση-σφραγιδα , που οι εκλέκτορές της θα καθορίσουν το αποτέλεσμα

Σοβαρές αιχμές για την λειτουργία της νεολαίας και ποιοι θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν από την ΟΝΝΕΔ Αχαϊας στις εκλογές της Κυριακής για το νέο πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαϊας της Νέας  Δημοκρατίας, άφησε ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πάτρας 105,3 ο Γιώργος Κακούρης τα τελευταία χρόνια η ΟΝΝΕΔ του νομού ουσιαστικά δεν υφίσταται «δεν παράγει πολιτική δράση. Δυστυχώς παρατηρώ πως δεν υπάρχει πουθενά. Δεν κάνει καμιά παρέμβαση», σημειωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην αντιπρόεδρος άφησε να εννοηθεί πως είναι μια οργάνωση- σφαγίδα, που ωστόσο τα μέλη της , ως εκλέκτορες, με τον αριθμό που διαθέτουν μπορούν να καθορίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής. Και να είναι αυτοί που θα εκλέξουν το νέο πρόεδρο της οργάνωσης της Αχαΐας.

Γι’ αυτό και ο Γιώργος Κακούρης ήταν ιδιαίτερα καυστικός στο ζήτημα που έχει να κάνει με την τελική λίστα των ψηφοφόρων της ΟΝΝΕΔ , που ακόμη κάνεις δεν γνωρίζει ποιοι είναι. Και είναι  πολύ πιθανό να εμφανιστούν την ώρα της κάλπης.

Γεγονός που δεν είναι ευοίωνο για την διαδικασία, και μπορεί να προκαλέσει πολλές εντάσεις και ενστάσεις, μετά την καταμέτρηση των ψήφων!

Διαβάστε επίσης