Η λιακάδα έσωσε τον Αχαιό Λευτέρη Σταυρόπουλο - Δεν πήρε το μετρό για να περπατήσει... "Πάγωσε" όταν άκουσε τις εκρήξεις από το γραφείο του! Απαγόρευση κυκλοφορίας στις Βρυξέλλες! Πανικός και φόβος

σήμερα θα ήταν με την οικογένειά του στο αεροδρόμιο!

Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει τι θα είχε συμβεί στην οικογένειά του σήμερα το πρωί αν όλα είχαν ακολουθήσει την καθημερινότητα και τον προγραμματισμό.

Σοκαρισμένος ακόμη από το τι συνέβη στις Βρυξέλλες, ο Αχαιός Οικονομολόγος Λευτέρης Σταυρόπουλος που εργάζεται στην Κομισιόν, μεταφέρει μιλώντας στο tempo24.gr: 

"Ήμουν τυχερός καθώς σημερα θα πετούσα το πρωι απο Βρυξέλλες για Κων/πολη με την οικογένεια καθώς λόγω καθολικού Πασχα έχουμε αργίες και θα πηγαίναμε για λιγες μερες διακοπές στο Πατριαρχείο και σε φίλους μας στη Πολη. Λόγω δουλειάς άλλαξα τα εισιτήρια πριν λιγες μερες για αυριο και έτσι σημερα δεν ήμασταν εκεί . Μετα έσκασε η βόμβα στο μετρό, που ειναι κοντά στο γραφείο μου αλλα ευτυχώς ειχε λιακάδα σημερα και είχα αποφασίσει να περπατήσω".

Ο Λευτέρης Σταυρόπουλος έχει "παγώσει" σκεφτόμενος τι θα μπορούσε να είχε γίνει, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι όλοι στην Κομισιόν πήραν εντολή να εγκαταλείψουν τα γραφεία τους και να πάνε στα σπίτια τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ελάχιστη κυκλοφορία και όπως μεταφέρει το κλίμα ο κ. Σταυρόπουλος το μόνο που επικρατεί στις Βρυξέλλες, είναι τρόμος, πανικός και σοκ από τις πολύνεκρες επιθέσεις. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ