ΣΚΕΑΝΑ: Ο στόχος επετεύχθη για τη WESTIA 2016

Ευχαριστίες προς όλους

Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας ανακοινώνει σήμερα ότι ο στόχος που είχε τεθεί για την 1η κλαδική έκθεση Εστίασης και Αναψυχής στη Δυτική Ελλάδα, την Westia 2016, επετεύχθη. 

Παρά το γενικότερο οικονομικό κλίμα και τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, 24 μέρες πριν από την έναρξη της έκθεσης, έχουν ήδη διατεθεί όλα τα διαθέσιμα περίπτερα, σε 130 εκθέτες από την Νοτιοδυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά.

Πρόκειται, πραγματικά, για μια σημαντική επιτυχία όλων όσων εργάζονται για την καλή προετοιμασία και την οργάνωση της WESTIA 2016.

Αλλά και μια απόδειξη ότι η έκθεση αυτή, η μεγαλύτερη, πλέον, εκτός Αθηνών κλαδική έκθεση Εστίασης, ήταν κάτι απολύτως αναγκαίο, κάτι που έλειπε από την περιοχή και που το φετινό πρώτο βήμα θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα τα επόμενα χρόνια. Κατ’ αρχάς, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 130 εκθέτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Σύλλογο μας και την έμπρακτη στήριξη τους στην έκθεση.

Η Westia θεσμοθετείται από φέτος ως το μεγάλο ετήσιο ραντεβού όσων δραστηριοποιούνται στην εστίαση, στην αναψυχή, στον τουρισμό και σ’ όλη την προμηθευτική αλυσίδα αλλά και ως ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός για την Πάτρα, την Νοτιοδυτική Ελλάδα και τα Νότια Ιόνια Νησιά.

Θέλουμε να θυμίσουμε ότι η έκθεση ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 9 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και θα ολοκληρωθεί την Δεύτερα 11 Απριλίου.

Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τους 15.000 επισκέπτες και για τον λόγο αυτό προετοιμάζουμε μια σειρά παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων, με άξονα πάντα την Εστίαση, την Αναψυχή και τον Τουρισμό. Και ήδη δουλεύουμε πάνω σε καινοτόμες ιδέες που ανοίγουν νέους ορίζοντες και για την τοπική παραγωγή, όπως η παρουσίαση του ελληνικού πρωινού ή των ελληνικών cocktails. Α

H WESTIA 2016 είναι μια εξωστρεφής προσπάθεια, μια πρωτοβουλία που απαντά στην κρίση, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και νέες δυνατότητες συνεργασιών για τους εκθέτες και για τους επαγγελματίες του χώρου μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος,τον Δήμο Πατρέων, τη Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Αχαΐας, τα Επιμελητήρια Δυτικής και Νοτίου Ελλάδος, το Σύλλογο Τουριστικών Πρακτόρων Δυτικής Ελλάδος, τους Συλλόγους Ξενοδόχων, το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών, τους Συλλόγους Εστίασης Νοτιοδυτικής Ελλάδος, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, την Ένωση Barmen Ελλάδος και τέλος όλους τους χορηγούς επικοινωνίας που αγκάλιασαν αυτή τη συλλογική προσπάθεια. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ