Τι "γέννησαν" οι ikats των πληρωμάτων του 51ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού

Την Καθαρή Δευτέρα 14 Μαρτίου η απονομή των βραβείων

Πολλές και συναρπαστικές ήταν οι στιγμές και οι εμπειρίες που πρόσφερε στους κυνηγούς το 51ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού, που άρχισε στις 6 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 6 Μαρτίου.

Τίτλος του φετινού παιχνιδιού ήταν «Όχι δεν θα πάρω…» και τώρα που οδεύουμε στην κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού τα αποσιωπητικά, όπως τονίζει η Οργανωτική Ομάδα του παιχνιδιού, μπορεί να αντικατασταθεί με λέξεις όπως ναρκωτικά, εξαρτησιογόνες ουσίες μεταφέροντας το καθαρό μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού, που λέει Ναι στη διασκέδαση και Όχι στα ναρκωτικά.

Όσο σημαντικές ήταν οι εκπλήξεις του Παιχνιδιού για τους κυνηγούς, άλλες τόσες ήταν όμως και οι εκπλήξεις που επιφύλαξε το άνοιγμα της σακούλας κάθε πληρώματος για την Οργανωτική Ομάδα του Παιχνιδιού.

Ένας σύντομος απολογισμός των καρναβαλικών εύρετρων των πληρωμάτων δείχνει ότι υπήρξαν θέματα που απάντησαν όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στο παιχνίδι και άλλα θέματα που δεν βρέθηκαν από κανέναν.

Ευχάριστη εντύπωση έκανε ότι 5 πληρώματα προσκόμισαν αυθεντικά πτυχία αριστευσάντων του Πανεπιστημίου και βαθμολογήθηκαν ανάλογα με τις κατηγορίες βαθμών που ζητήθηκαν και ανάμεσά τους 1 πλήρωμα προσκόμισε αυθεντικό πτυχίο Πανεπιστημίου με βαθμό 10. Έκπληξη βεβαίως για το αποτέλεσμα της αναζήτησης των πληρωμάτων, αλλά και θαυμασμός για το ό,τι το διάβασμα, η μελέτη και η ευφυία των παιδιών αυτής της χώρας μπορούν και παίρνουν με το σπαθί τους Άριστα 10.

Η Οργανωτική Ομάδα του Παιχνιδιού θαύμασε και τα χωριάτικα παγούρια που βρέθηκαν στις σακούλες των πληρωμάτων. Στρογγυλά παγούρια νερού με χρώματα ποικίλα και σχέδια απάντησαν στο φέρτε: Φέρτε μια μπούκλα χωρίς μαλλιά και βάλτε τη στο σακούλι σας.

Ψάχνοντας τις σακούλες η Οργανωτική Επιτροπή βρήκε και τα πρωτότυπα εισιτήρια του Τελικού Basket Euro League που  διεξήχθη στις 06/05/2007 στην Αθήνα και πλήθος εισιτηρίων αστικών λεωφορείων, κάτι που αποδεικνύει ότι το ψάξιμο των πληρωμάτων αναστάτωσε και άλλες πόλεις της Ελλάδας μεταφέροντας την καρναβαλική τρέλα και τη γοητεία του Κρυμμένου Θησαυρού παντού. 

Ήταν μια ακόμη σπάνια εμπειρία για κυνηγούς και οργανωτές του παιχνιδιού και τα αποτελέσματα των προσπαθειών των παιδιών θα επιβραβευτούν την Καθαρή Δευτέρα 14 Μαρτίου και ώρα 19.00 στην «Αίγλη» της Veso Mare, κατά τη διάρκεια της Απονομής των Βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού 
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ