Στην Πάτρα ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης σήμερα 8 Μαρτίου

Θα μιλήσει σε εκδήλωση

Στο ξενοδοχείο Αστήρ θα βρεθεί ο ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης  την Τρίτη 8 Μαρτίου  2016 όπου και θα αναλύσει την σπουδαία ανακάλυψή του το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis και την πληθώρα των εφαρμογών που μπορεί να έχει στην καθημερινότητά μας. Την ίδια μέρα στις 15:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3fm στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης έχει βραβευτεί με το ΙΧ Διεθνές Βραβείο "Giuseppe Sciacca" 2010 (Pontificia Universita Urbaniana) καθώς και από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος ενώ την Κυριακή  27 Μαρτίου 2016 θα δεχτεί μια ακόμη τιμητική διάκριση, αυτή της αναγόρευσής του  σε Καθηγητή  του Τμήματος Ψυχολογίας της Ακαδημίας Noosphera.   Στα πλαίσια της τελετής, η οποία θα λάβει χώρα στο πολιτιστικό κέντρο Δ.Ε. Γέρακα Δήμου Παλλήνης, θα πραγματοποιηθεί  περιένδυση του τιμωμένου Dr. Γιώργου Πασχαλίδη με την τήβεννο της Ακαδημίας Noosphera από τον  ιδρυτή και  πρύτανη της Ακαδημίας Noosfera, Λεονίντ Νόβικοφ Βασίλιεβιτς. 

Τις τελευταίες μέρες έγιναν δεκτές δυο ακόμη εργασίες του σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Πιο συγκεκριμένα, η εισήγησή του με τίτλο: "Το επιχειρηματικό μοντέλο Tri-Anthropo-Type Πασχαλίδης. Ένα νέο εργαλείο για την ερμηνεία των κινήτρων επιχειρηματικότητας και επιχειρηματικής συμπεριφοράς" έγινε αποδεκτή στο 9ο Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Ιουνίου 2016 στο Βουκουρέστι της  Ρουμανίας. Η δεύτερη εργασία αφορά τη διδασκαλία και την αυτοβελτίωση σύμφωνα με το Μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis και έγινε αποδεκτή να παρουσιαστεί στο Διεθνές Συνέδριο Εκπαίδευσης (IICE-2016) που θα πραγματοποιηθεί στις 25-28 Απριλίου 2016 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Γιώργου Πασχαλίδη www.georgepashalidis.gr.  Τηλ επικοινωνίας 6980140140 & 6944634272. Η είσοδος στο ξενοδοχείο Αστήρ είναι ελεύθερη. 

Διαβάστε επίσης