Ο Γιώργος Πασχαλίδης στην Πάτρα

την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσκεψη του Γιώργου Πασχαλίδη στην Πάτρα για το νέο έτος. Ο Γιώργος Πασχαλίδης, καθηγητής Ψυχολογίας του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis της Ρώσικης Ακαδημίας Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης, πρύτανης του υπό ίδρυση παραρτήματος αυτής στην Ελλάδα και μέλος του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Περιβαλλοντικής Ιατρικής και Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών της Ρωσίας, θα βρίσκεται στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΝΤ1 Πάτρας στις 14:00 όπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο. Τη συνέντευξη μπορείτε να την παρακολουθήσετε είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας http://www.antennapatras.gr ή από τη ραδιοφωνική συχνότητα του ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3fm.

Στις 17:00 ο Γιώργος Πασχαλίδης θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Αστήρ, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και  θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο: «Ιστορικές προσωπικότητες στα ίχνη των γονιδιακών Τύπων». Πρόκειται για τον πρώτο τόμο μιας σειράς βιβλίων που αποκωδικοποιούν βάση του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis τη ζωή και το έργο σημαντικών προσωπικοτήτων που άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωµά τους και επηρέασαν λιγότερο ή περισσότερο το ρου της παγκόσμιας ιστορίας και τη διαµόρφωση του κοινωνικού status. Άνθρωποι που άνοιξαν δρόµους µε τη θεωρία τους, τις πράξεις τους, τις καινοτοµίες τους, τις κατακτήσεις τους και τις ανακαλύψεις τους. Εξερεύνησαν νέους τόπους, θεµελίωσαν βασίλεια, επέδειξαν απαράµιλλο θάρρος, αγωνίστηκαν για την ελευθερία και για τα δικαιώµατα κάθε ανθρώπου στη Γη. Ηγέτες, βασιλείς, στρατηγοί, άνθρωποι του πνεύµατος και των γραµµάτων, άνθρωποι των τεχνών και του θεάµατος, αναλύονται κάτω από το πρίσμα της ανθρώπινης τυπολογίας.

Ο ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης έχει γίνει γνωστός στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για την ανακάλυψή του, το μοντέλο Tri-Αnthropo-Type Pashalidis, σύμφωνα με το οποίο όλοι οι άνθρωποι διακρίνονται σε  τρείς Τύπους προσωπικότητας, τον Α, Β, Γ Τύπο, οι οποίοι προέρχονται από διαφοροποιήσεις στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Πρόκειται για ένα νευροβιολογικό μοντέλο το οποίο συνδυάζει τις βιολογικές, ανατομικές, νευροφυσιολογικές, ψυχολογικές και κοινωνικές πλευρές της ανθρώπινης φύσης και ερμηνεύει την ανθρώπινη υπόσταση, εξηγώντας αναλυτικά την αλληλεπίδραση της υγείας με την προσωπικότητα. Η σπουδαία αυτή ανακάλυψη έχει βρει εφαρμογή  σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας,  Ιατρική, Εκπαίδευση, Αθλητισμό, Ψυχολογία, Επιχειρηματικότητα κ.ο.κ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του και τη δραστηριότητά του επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Γιώργου Πασχαλίδη www.georgepashalidis.gr.  

Η είσοδος στο ξενοδοχείο «Αστήρ» είναι ελεύθερη. Τηλ. επικοινωνίας 6980140140 & 6944634272.

 

Διαβάστε επίσης