Πέντε ώρες κράτησε η συνάντηση Τσίπρα και αγροτών - Η απόφαση τώρα θα ληφθεί στα μπλόκα - Τι θα κάνουν στη Δυτική Ελλάδα - Τι δήλωσε στο tempo24.gr ο Ν. Ζαφειρόπουλος ΒΙΝΤΕΟ

ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Νεότερη ενημέρωση 18.19' Ένας ουσιαστικός διάλογος ο οποίος όμως δεν είχε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, έγινε κατά τη συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό, όπως δηλωσε στο tempo24.gr ο εκπρόσωπος του μπλόκου της Δυτικής Αχαίας Νίκος Ζαφειρόπουλος που συμμετείχε στη σύσκεψη.

Παρ' όλα αυτά όπως τόνισε, όμως, άνοιξε ένας δίαυλος επικοινωνίας με την κυβερνηση ωστε να υπάρξουν νεες προσπάθειες συνεννόησης.

Οι τελικές αποφάσεις σημείωσε ο κ. Ζαφειρόπουλος θα ληφθούν στα μπλόκα.

Πρώτη ενημέρωση 17.30'

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 σήμερα το απόγευμα, μετά από πέντε σχεδόν ώρες, η συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου, δύο εκπρόσωποι των αγροτών μίλησαν στους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για «ουσιαστικό διάλογο» που είχαν με τον πρωθυπουργό, δίχως όμως να απαντήσουν στο πώς σκοπεύουν να κινηθούν από εδώ και πέρα, καθώς εξήγησαν ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν πρώτα οι γενικές συνελεύσεις των μπλόκων που εκπροσωπούν.

«Έγινε ένας ουσιαστικός διάλογος με τον πρωθυπουργό. Του παρουσιάσαμε τις προτάσεις μας και το ίδιο έκανε κι εκείνος. Θα επιστρέψουμε στα μπλόκα μας και θα προχωρήσουμε σε γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουμε την περαιτέρω πορεία του αγώνα», δήλωσε ο ένας εκπρόσωπος, αρνούμενος να σχολιάσει τίποτα πριν πραγματοποιηθούν οι γενικές συνελεύσεις.

«Έγινε ένας διάλογος επί των προτάσεων μας με τον πρωθυπουργό. Πήραμε προτάσεις της κυβέρνησης και συζητήσαμε όλα τα θέματα. Θα αποφασίσουν οι συνάδελφοι στις γενικές συνελεύσεις εάν μας ικανοποιούν οι προτάσεις του πρωθυπουργού» εξήγησε άλλος εκπρόσωπος.

Τώρα όπως τόνισαν οι αγρότες, τα μπλόκα θα αποφασίσουν αν τους ικανοποιούν οι προτάσεις που συζητούσαν επι πέντε ώρες οι εκπρόσωποί τους με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αγρότες βγήκαν χαμογελαστοί από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Μίλησαν για ουσιαστικό διάλογο με τον πρωθυπουργό και ότι του παρουσίασαν τις προτάσεις τους όπως κι εκείνος.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ