Το "plan Β" των αγροτών της Δυτικής Αχαΐας στο ενδεχόμενο "ναυάγιο" της συνάντησης με Τσίπρα - Μένουν στα μπλόκα οι Αιγιαλείς

Απόψε η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του ραντεβού και ο καθορισμός των επόμενων κινήσεων

Με το βλέμμα στραμμένο στο Μαξίμου βρίσκονται σήμερα και οι αγρότες της Αχαΐας, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντήσει αντιπροσωπείες αγροτοκτηνοτρόφων, μετά την υποβολή των αιτημάτων - προτάσεων για το Ασφαλιστικό και Φορολογικό Νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση.

Από το αποτέλεσμα του σημερινού ραντεβού, θα κριθεί το μέλλον των κινητοποιήσεων ανά την Ελλάδα, ενώ σήμερα το βράδυ πρόκειται να συνεδριάσει το μπλόκο της Κάτω Αχαΐας, προκειμένου να αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα από τους αγροτοκτηνοτρόφους της Δυτικής Αχαΐας.

Η Εθνική Οδός Πατρών – Πύργου σήμερα θα κλείσει από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Δυτικής Αχαΐας, στην περίπτωση που το ραντεβού Τσίπρα, οδηγήσει σε «ναυάγιο», προσανατολίζονται από αύριο Τρίτη  σε επ αόριστον αποκλεισμούς της Νέας και Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στους κόμβους της Κάτω Αχαΐας και της Βιομηχανικής Περιοχής της Πάτρας.

Επιπλέον όπως έχει γράψει το tempo24.gr, στο τραπέζι των συζητήσεων από την περασμένη εβδομάδα, έχει «πέσει» και η κατάληψη τραπεζικών υποκαταστημάτων (Τράπεζα Ελλάδας – Πειραίως) στην Πάτρα με νέα «έφοδο» των τρακτέρ  στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Την ίδια ώρα στην Αιγιάλεια, οι αγρότες που επιμένουν στο ΟΧΙ στον διάλογο με την κυβέρνηση συνεχίζουν το μπλόκο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Κορίνθου στα βενζινάδικα του Αιγίου κλείνοντας για τρεις ώρες το δρόμο από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης