Πατρών - Πύργου: Άνοιξε ο κόμβος της Κάτω Αχαΐας - Την Τρίτη οι αγρότες αποκλείουν την ΒΙΠΕ (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Το πρωί της Τρίτης μπαίνουν στην Πάτρα

Νεότερη ενημέρωση 21.52' Άνοιξε πριν λίγο ο δρόμος στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαίας καθώς οι αγρότες άνοιξαν το μπλόκο.

Νεότερη Ενημέρωση:Διπλό μπλόκο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών- Πύργου αύριο, καθώς οι αγρότες του μπλόκου της Κάτω Αχαΐας, θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό της οδού στο ύψος του Κόμβου της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών από τις 1.30 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.

Πρώτη Ενημέρωση: Στον καθιερωμένο αποκλεισμό της Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας, προχώρησαν λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας.

Η οδός θα παραμείνει κλειστή έως τις 10 το βράδυ, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Στο μεταξύ οι αγρότες που παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στους δρόμους, αύριο Τρίτη θα μπουν και πάλι στην Πάτρα με τα τρακτέρ τους, και θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στην Γ ΔΟΥ και στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ θα προχωρήσουν και στον αποκλεισμό της Βιομηχανικής Περιοχής.

Μάλιστα προσανατολίζονται σε επ αόριστον αποκλεισμό της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου, κάτι που θα οριστικοποιηθεί σε συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή, οπότε θα αξιολογηθούν τα συμπεράσματα της απόβασης των αγροτών απ όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ