Ημέρα των αποφάσεων η Παρασκευή για τους αγρότες της Δυτικής Αχαΐας - Διευρύνουν τους αποκλεισμούς και σε άλλα σημεία του Νομού

Παραμένουν τα μπλόκα σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία

Σε νέο τετράωρο αποκλεισμό της Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας, θα προχωρήσουν την Παρασκευή οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας.

Ο δρόμος θα κλείσει από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παρακαμπτηρίους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εντός της ημέρας οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν συνέλευση κατά την διάρκεια της οποίας, θα αξιολογηθούν οι μέχρι τώρα εξελίξεις και θα ληφθούν αποφάσεις για εντατικοποίηση των κινητοποιήσεων τους, ενάντια στο Ασφαλιστικό και Φορολογικό Νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση.

Μπλόκα στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, στο Σταθμό των Διοδίων στο Ρίο και στην Γέφυρα "Χαρίλαος Τρικούπης", είναι οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι, και την Παρασκευή οι αγρότες θα αποφασίσουν ποιο μέρος και πότε θα το αποκλείσουν.

Πηγές αναφερουν πως οποιαδήποτε κινητοποιήση θα πραγματοποιηθεί εντός του Σαββατοκύριακου.

Την ίδια ώρα παραμένουν στο μπλόκο της Εθνικής Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου οι αγρότες της Αιγιάλειας, αποκλείοντας την οδό επί τρίωρο από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Επί ποδός και οι αγρότες της Αιτωλοκαρνανίας που παραμένουν αμετακίνητοι στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Αντιρρίου με μεγαλύτερο μπλόκο αυτό του Κεφαλόβρυσου αλλά και του Εύηνου.

Στην Ηλεία τρακτέρ και αγρότες βρίσκονται σε θέση "μάχης" σε Μαραθιά και Κουρτέσι.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ