Στην Πάτρα σήμερα ο διεθνής ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης

θα παραχωρησει συνεντευξη στον ΑΝΤΕΝΝΑ Πατρας 105,3 και θα μιλήσει σε εκδήλωση

Στο ξενοδοχείο Αστήρ θα βρεθεί ο παγκοσμίου εμβέλειας Έλληνας ερευνητής, Γιώργος Πασχαλίδης, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, μετά από τη συνέντευξη που θα παραχωρήσει στις 15:30 στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3fm στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή.

Φίλοι και αναγνώστες του Γιώργου Πασχαλίδη θα παρευρεθούν για να γιορτάσουν μαζί του τις διεθνείς διακρίσεις που έλαβε. Μετά από 14 χρόνια έρευνας, παρατήρησης και μελέτης, την έκδοση  26 βιβλίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, και την οργάνωση πολυάριθμων σεμιναρίων για τη διάδοση της ανακάλυψης των τριών ανθρώπινων Τύπων προσωπικότητας, με στόχο την επίτευξη της ψυχικής και σωματικής υγείας, ο Γιώργος Πασχαλίδης  ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ Ψυχολογίας  από την Ακαδημία Εκπαίδευσης και Έρευνας "NOOSFERA", αντιπρύτανης της ακαδημίας  "NOOSFERA", και επίσημο μέλος του συλλόγου Αεροδιαστημικής Ναυτικής Ακραίων συνθηκών Περιβαλλοντικής Ιατρικής της Ρωσίας.

 Η τελετή απονομής του διπλώματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη «Κουγιουμτζής», υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η απονομή του διδακτορικού διπλώματος έγινε από τον ιδρυτή και  πρύτανη της Ακαδημίας “NOOSFERA”, Λεονίντ Νόβικοφ Βασίλιεβιτς, και από τον  αντιπρόεδρο της Ακαδημίας  και αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής της Ρωσίας, Γιούρι Ταράσοβ, οι οποίοι τίμησαν  τον Γιώργο Πασχαλίδη διορίζοντάς τον αντιπρύτανη της Ακαδημίας  και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της, καθώς και μέλος του Προεδρείου της Ανώτατης Διεθνούς Εξεταστικής Επιτροπής.

 Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016  ο Γιώργος Πασχαλίδης θα αναλύσει στο κοινό της Πάτρας το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση της ανθρώπινης Tυπολογίας, προκειμένου να αποκτήσουμε ψυχική και σωματική υγεία μέσα από τη γνώση και την αποδοχή του εαυτού μας και των γύρω μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Γιώργου Πασχαλίδη www.georgepashalidis.gr.  Τηλ επικοινωνίας 6980140140 & 6944634272. Η είσοδος στο ξενοδοχείο Αστήρ είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ