Εικαστικό εργαστήριο για παιδιά 27 & 28 Απρίλη στο θέατρο Λιθογραφείον

Περιηγούμαστε στον κόσμο της τέχνης, παίζουμε και δημιουργούμε! Ένα διήμερο εργαστήριο για παιδιά με καλλιτεχνικές ανησυχίες, από 7 έως 11 ετών (Β’ – Ε’ τάξη Δημοτικού)
το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου,
από τις 11.00 μέχρι τη 1.00
Οργάνωση: Αγγελική Πολίτη

Στο τρίτο διήμερο εργαστήριό μας, παίρνοντας έμπνευση από την άνοιξη αυτή τη φορά, θα παρατηρήσουμε, θα εξερευνήσουμε και θα παίξουμε παιχνίδια με αφορμή έργα που έκαναν σημαντικοί καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες.. Στη συνέχεια, γεμάτοι ιδέες, χρώματα και σχήματα, θα δημιουργήσουμε φυσικά τα δικά μας έργα.

Καθώς τα εργαστήρια θα έχουν κάποια συνέχεια μεταξύ τους, καλό είναι το κάθε παιδί να παρακολουθήσει και τα δύο μέρη του εργαστηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, καλέστε στα τηλέφωνα:

2610328394 (θέατρο Λιθογραφείον)

6980246439 (Αγγελική)

6987754889 (Μυρτώ)

Το κόστος της συμμετοχής είναι 12€ το κάθε εργαστήριο. Σας περιμένουμε με όρεξη για καλλιτεχνικές δημιουργίες!

Βιογραφικό σημείωμα:

Η Αγγελική Πολίτη αποφοίτησε από το Τμήμα Εικαστικών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., με κατεύθυνση τη Ζωγραφική και καθηγητές τον Γ. Τσακίρη και Β. Βασιλακάκη. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις και project σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ενώ το 2021 είχε επιλεγεί και στο πρόγραμμα Inspire του Momus- Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης. Ασχολείται επίσης και με τη σκηνογραφία, έχοντας δουλέψει ως Σκηνογράφος και Ενδυματολόγος σε ταινίες μικρού μήκους και στο θέατρο, αλλά και με τον χορό, με τον οποίο ασχολείται πολλά χρόνια. Έχει οργανώσει καλλιτεχνικές δραστηριότητες για παιδιά, κάτι που αγαπάει πολύ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ