Πάτρα: Ο απίθανος λόγος για τον οποίο γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην της για ενδοοικογενειακή βία

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Αναμφίβολα οι καταγγελίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά το τραγικό περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Στην Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα έχουν καταγραφεί δεκάδες περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα για τις οποίες όπως προβλέπεται η Αστυνομία κινείται αυτεπάγγελτα αμέσως μετά την κάθε καταγγελία. Ωστόσο όπως καταγράφεται ανάμεσα σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν και κάποιες οι οποίες ξεπερνούν τα όρια της υπερβολής, όπως συνέβη σήμερα με μία γυναίκα η οποία κατήγγειλε πρώην  συντροφό της στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ασφάλειας. 
Συγκεκριμένα ανέφερε πως βρέθηκε μαζί του προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους και στη διάρκεια της συνάντησης εκείνος την αγκάλιασε και την φίλησε. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και ο άνδρας συνελήφθη, αλλά λίγη ώρα αργότερα η καταγγέλλουσα ζήτησε από τους αστυνομικούς να λήξει το συμβάν αναφέροντας πως έκανε λάθος.

Όμως αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί, αφού το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα. Έτσι η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά και ο άνδρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω

ΣΤΑ ΣΤΑΜΝΑ

Σε σχέση με σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4) στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας με μία γυναίκα να δέχεται επίθεση με τούβλο από τον σύζυγό της, να σημειωθεί οτι τελικά ο καταγγελλόμενος δεν εντοπίστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές μέχρι χθες τα μεσάνυχτα οπότε και έληξε το αυτόφωρο.

Το περιστατικό συνέβη  όταν, για άγνωστο λόγο, ο 51χρονος άνδρας άρπαξε ένα τούβλο και χτύπησε την 48χρονη σύζυγό του στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια την απείλησε και την έβρισε με χυδαίες εκφράσεις.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και μεταφέρθηκε με υπηρεσιακό όχημα του Α.Τ. Αιτωλικού στο Κ.Υ. Αιτωλικού και εν συνεχεία στο Γ.Ν. Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ