Έκανε πάρτι (1-5) στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Σαν σίφουνας πέρασε την Κυριακή ο Ολυμπιακός από το «Αθανάσιος Διάκος», επικρατώντας με το ευρύ 5-1 της Λαμίας, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Γιόβετιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Πειραιωτών στο πρώτο ημίχρονο. Κι αυτό γιατί ο Μαυροβούνιος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ελ Κααμπί πέντε λεπτά αργότερα, ενώ είχε συμμετοχή και στο τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 45΄, καθώς από τη σέντρα του ο Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 81′ οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 4-0 με αυτογκολ του Κορνέζου, ενώ στο 85′ ο Ελ Αραμπί αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, με τον Λέικ να μειώνει στο 88΄.

Λαμία-Ολυμπιακός 1-5

Γκολ: 22′ Γιόβετιτς (Ολυμπιακός), 27′ πεν. Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός), 45+1′ αυτ. Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), 81′ αυτ. Κορνέζος (Ολυμπιακός), 85′ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), 88′ Λέικ (Λαμία)

Κίτρινες: Ρέτσος (Ολυμπιακός), Σιμόν (Λαμία)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Στάνκο (46′ Μάλτσι), Τόσιο, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (76΄Κοντονίκος), Σλίβκα (46′ Τζανδάρης)

Ολυμπιακός: Τζολάκης-Ροντινέι (46′ Κίνι), Ρέτσος (58′ Βέζο), Άμπι, Ρίτσαρντς-Έσε, Όρτα (71΄Ιμπόρα) -Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς (71΄Καμπράλ) -Γιόβετιτς-Ελ Κααμπί (58′ Ελ Αραμπί)

Διαιτητής: Τσακαλίδης Βοηθοί: Μεϊντανάς, Καραγκιζόπουλος, 4ος: Τσιμεντερίδης VAR: Ευαγγέλου AVAR: Νικολαΐδης.

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ