Παναθηναϊκός με ψυχή πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, της έκοψε τη φόρα και βλέπει τίτλο!

Με ένα τρίλεπτο φωτιά και σκόρερ τους Μπακασέτα - Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ανατροπή στο σκορ και στη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1 και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο. Το τριφύλλι έριξε την Ένωση από την κορυφή της βαθμολογίας και μείωσε στους τέσσερις την απόσταση από την κορυφή και τον πρώτο ΠΑΟΚ και μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, και φώναξε "παρών" στη μάχη του τίτλου μετά την επικράτηση του επί της ΑΕΚ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Σε ένα τρίλεπτο φωτιά και σκόρερ τους Μπακασέτα - Ιωαννίδη το τριφύλλι κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του σκορ και να πάρει τη νίκη και το τρίποντο που τον κρατάει ζωντανό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 5' με τον Βίντα, αλλά ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ βρήκε τις δυνάμεις να γυρίσει το σκορ και να το διατηρήσει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το τριφύλλι έριξε την Ένωση από την κορυφή της βαθμολογίας και μείωσε στους τέσσερις την απόσταση από την κορυφή και τον πρώτο ΠΑΟΚ και μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ (61' Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν (88' Βιλένα), Βέρμπιτς (61' Μαντσίνι), Μπερνάρ (79' Λημνιός), Μπακασέτα (88' Πέρεθ), Ιωαννίδη.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (57' Πινέδα), Γιόνσον (70' Άμραμπατ), Ελίασον, Τσούμπερ (57' Γκατσίνοβιτς), Μάνταλος (57' Αραούχο), Γκαρσία (57' Πόνσε).

sport24.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ