Δίκη Πισπιρίγκου για Μαλένα- Ίριδα: Μήνυση Κούγια στη συνήγορο του Μ. Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση της κατηγορούμενης

Μήνυση σε βάρος της δικηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη, Εύας Αμπάζη υπέβαλλε η Ρούλα Πισπιρίγκου δια του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια σχετικά με όσα υποστήριξε υποβάλλοντας νωρίτερα αίτημα προστασίας από την κατηγορούμενη.

«Ακούστηκε εδώ το εξής συκοφαντικό, ότι δήθεν η κυρία κατηγορούμενη με τα προβλήματα υγείας που έχει, με 6 αστυνομικούς να τη φυλάνε, επιτέθηκε σε έναν ογκώδη άνθρωπο. Θα βγει από το παράθυρο του Κορυδαλλού να επιτεθεί στον Δασκαλάκη; Η κατηγορούμενη μηνύει την κ. Αμπάζη για συκοφαντική δυσφήμηση» είπε ο ποινικολόγος και στη συνέχεια υπέβαλε αίτημα για εξέταση του Μανου Δασκαλάκη σε άλλη συνεδρίαση επειδή αγορεύει στη δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μήνυση σε βάρος της δικηγόρου του Δασκαλάκη: “Ζήτω να συνεχιστεί η εξέταση του σε άλλη δικάσιμο”

«Για το ίδιο αδίκημα δικάζεται συγχρόνως σε δυο δικαστήρια. Δεν μπορεί να είναι παρούσα σε δυο δικαστήρια, και ειδικά όταν αυτά εκδικάζονται ταυτόχρονα. Το ίδιο αδύνατο είναι να είναι παρών και ο δικηγόρος της. Δεν προέβαλα ως κόλλημα την ταυτόχρονη εκδίκαση κι αυτό εκλήφθηκε από την υποστήριξη της κατηγορίας ως αδυναμία. Θα σας παρακαλέσω για να μη διακοπεί η διαδικασία να μου επιτρέψτε να εξετάσω κι εγώ τον κ. Δασκαλάκη. Είμαι στη διπλανή αίθουσα και την υπερασπίζομαι. Θα γραφτούν βιβλία για την ιστορία αυτή. Ζήτω να συνεχιστεί η εξέταση του κ. Δασκαλάκη σε άλλη δικάσιμο για να τον εξετάσω κι εγώ, όχι να υποβάλλω αίτημα για αυτό».

Το αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο που διέκοψε την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για την επόμενη δικάσιμο και θα συνεχίσει με την εξέταση του επόμενου μάρτυρα.

dikastiko.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ