ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Νέος συντονιστής ο Κωνσταντίνος Κόντης - Τα μέλη της νέας Νομαρχιακής

Ο Κωνσταντίνος Κόντης με την Αναπληρώτρια Συντονίστρια Μαρία Θεοφιλάτου

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει:

Με την εκλογή Συντονιστή, Αναπληρώτριας Συντονίστριας και Συντονιστικού ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αχαΐας μετά από τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και Συντονιστικών στις Οργανώσεις Μελών του κόμματος.

Η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση διεξήχθη σε κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ενόψει και της σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης των επικείμενων Ευρωεκλογών. Η αισιοδοξία, μεταξύ άλλων, προκύπτει και από το γεγονός της μεγάλης ανανέωσης σε πρόσωπα που προέκυψε στη Νομαρχιακή Επιτροπή όπου 20 από 31 μέλη εκλέγονται για πρώτη φορά. Εκείνο που επισημάνθηκε είναι ότι αυτό το «εκρηκτικό» μείγμα που διαμορφώθηκε μεταξύ νέων και έμπειρων στελεχών μπορεί να βοηθήσει σημαντικά το κόμμα σε τοπικό κι όχι μόνο επίπεδο.

Κατά τη διαδικασία που ακολούθησε μετά τις αρχικές τοποθετήσεις των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας Συντονιστής του Οργάνου εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κόντης. Αναπληρώτρια Συντονίστρια εξελέγη η Μαρία Θεοφιλάτου.

Στο νέο Συντονιστικός της Νομαρχιακής Επιτροπής (κατά αλφαβητική σειρά) εκλέγονται οι:

Γρηγόρης Ηλίας
Μακρής Ευθύμιος
Μπεκίρη Ιωάννα
Παπαγεωργίου Δημήτριος
Ρώρος Γεώργιος
Σουλούκου Νικολίτσα
Φαλτσέτα Ζωιτσα
Χριστακόπουλος Αθανάσιος
Χριστοπούλου Παναγιώτα

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας που με επέλεξαν για τη θέση του Συντονιστή", αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κόντης.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ