Κέιτ Μίντλετον: Η πιθανή ημερομηνία επιστροφής της - «Θα μιλήσει για την υγεία της όταν το θελήσει»

«Η Κέιτ Μίντλέτον θα μιλήσει για την υγεία της όταν το θελήσει εκείνη» σύμφωνα με βασιλικές πηγές στη The Sunday Times.

Συνεχίζονται τα σενάρια συνωμοσιολογίας σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον ειδικότερα μετά την πειραγμένη φωτογραφία. Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για πολύ σοβαρό πρόβλημα, για χωρισμό, για θύμα ξυλοδαρμού μέχρι και για θάνατο.

Το παλάτι δεν έκανε πολλές ανακοινώσεις αλλά αρκέστηκε σε δύο. Η πρώτη στις 17 Ιανουαρίου ανέφερε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει υποβληθεί σε «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά» και πώς θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα. Ακολούθησε δεύτερη ανακοίνωση ότι δεν θα εμφανιστεί μέχρι τον Ιούνιο. Και τότε άρχισαν οι φήμες…

Σύμφωνα με τη The Sunday Times φίλος του ζευγαριού δήλωσε ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν να είναι ξεκάθαροι και πιο ανοιχτοί και θα το κάνουν όταν νιώσουν έτοιμοι. Πρόκειται για μια απόφαση της Κέιτ και δεν πρόκειται να βιαστούν.

Ο φίλος του βασιλικού ζεύγους δήλωσε επίσης: «Δεν είναι ότι δεν πίστευαν ότι θα υπήρχαν πολλές εικασίες και ενδιαφέρον, αλλά είχαν εμπιστοσύνη ότι ο κόσμος θα τους έδινε τον χώρο που ζητούσαν, πράγμα που έκαναν για περίπου ένα μήνα».

Στη Sunday Times μια ακόμα βασιλική πηγή αποκάλυψε ότι: «Είναι πιο ανοιχτοί όταν βγαίνουν έξω και αλληλεπιδρούν με το κοινό - η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της δημοσίως, σε κάποια από τις υποχρεώσεις της… Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε»

Η πιθανή ημερομηνία επιστροφής της Κέιτ Μίντλετον σύμφωνα με την εφημερίδα μπορεί να μην είναι πριν τις 17 Απριλίου, όταν δηλαδή τελειώνουν οι σχολικές διακοπές των παιδιών από το Πάσχα.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ