“Είστε ανεπιθύμητοι”: Ανένδοτη η Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη από τον Χάρι και τη Μέγκαν στο σπίτι όπου αναρρώνει

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι “καλοδεχούμενοι” να επισκεφτούν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, ενώ εκείνη αναρρώνει από καρκίνο, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για την 10η επέτειο των Αγώνων Invictus, όπου είναι πιθανό να τον συνοδεύσει η Μέγκαν.
Δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, δεν έχουν καμία διάθεση για επισκέψεις από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν, καθώς μετά από όσα έχουν συμβεί αυτή δεν θα ήταν μια επίσκεψη σε ήρεμο κλίμα. Και οι εντάσεις δεν είναι κάτι που χρειάζεται η Κέιτ σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται. Όπως αποκάλυψε βασιλικός ειδικός, η Κέιτ έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

“Υπήρξε κάποτε μια σχέση, μια φιλία, μια πολύ στενή σχέση μεταξύ του Χάρι και της Κέιτ”, δήλωσε βασιλικός ειδικός. “Είμαι σίγουρος ότι ανησυχεί για εκείνη, αλλά ξέρω η Κέιτ ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του πια”.

“Δεν τους εμπιστεύονται”

Από τότε που δημοσιοποιήθηκε η διάγνωση του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον στον τύπο γύρω από αυτό. Ωστόσο, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ προσπαθούν να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά τους καθώς η πριγκίπισσα παλεύει με την ασθένεια και επικεντρώνεται στην ανάρρωσή της.

Η Κάθριν και ο Γουίλιαμ ήταν πολύ ξεκάθαροι ότι θέλουν ηρεμία για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Μια επίσκεψη από τον Χάρι, με όλο το δράμα που θα έφερνε, θα έκανε ακριβώς το αντίθετο”, είπε μια από τις πηγές.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, που ζουν στις ΗΠΑ, δεν είχαν ενημερωθεί για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον πριν από τη δημόσια ανακοίνωση, την οποία έκανε η ίδια την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ωστόσο, ο Χάρι και η Μέγκαν δημοσίευσαν μια δήλωση συμπαράστασης στην Κέιτ. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι οι Σάσεξ είχαν επικοινωνήσει ιδιωτικά με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams είπε στη The Sun ότι η είδηση του καρκίνου της Κέιτ είχε σκόπιμα αποσιωπηθεί από τους Σάσεξ, καθώς υπήρχαν “ζητήματα εμπιστοσύνης”.

“Φαίνεται ότι δεν είχαν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες. Και, φυσικά, ο λόγος είναι ότι για περίπου τέσσερα χρόνια, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούσαν να τους εμπιστευτούν”.

thetoc.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ