ΠΑΣΟΚ: Επεισόδιο ανάμεσα σε Ανδρουλάκη, Κωνσταντινόπουλο και Γιαννακοπούλου για τα μη κρατικά

Θέμα κομματικής πειθαρχίας φαίνεται να θέτει ο Νίκος Ανδρουλάκης σχετικά με τις διαφωνίες στο ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Επεισόδιο σημειώθηκε στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Η αντιπαράθεση και η ένταση υπήρξε ανάμεσα στον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και τους βουλευτές Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Νάντια Γιαννακοπούλου.

Όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας αν και τα στελέχη υποστήριζαν το αντίθετο.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο λέμε «όχι» στο νομοσχέδιο Πιερρακάκη. Δεν μας φώναξες να σου πούμε την άποψή μας όσοι σπουδάσαμε έξω ή έχουμε τα παιδιά μας έξω, όπως μας είχες πει»,

Νίκος Ανδρουλάκης: «Τι προτείνεις δηλαδή;»

Και τότε ξεκίνησε μεγάλη αντιπαράθεση ανάμεσα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τη Νάντια Γιαννακοπούλου να παίρνει θέση υπέρ του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Η βουλευτής αναφέρθηκε στο σκανδιναβικό μοντέλο για τα πανεπιστήμια που προβάλλει η ηγεσία του κόμματος και δεν υπάρχει στο πρόγραμμά του, ενώ σημείωσε ότι η Κοινοβουλευτική ομάδα συνεδρίασε πολύ καθυστερημένα για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Ο Κωνσταντινόπουλος δεν έχει πάρει ακόμα κάποια θέση με τη συνεδρίαση να συνεχίζεται.

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ