ΕΑΠ: Oλοκλήρωση των τελετών ορκωμοσίας αποφοίτων Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Πάτρα

Με ιδιαίτερη επιτυχία στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα ολοκληρώθηκαν στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2024,  οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και οι τελετές απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΑΠ:

"Οι ανωτέρω τελετές πραγματοποιήθηκαν με φυσική παρουσία των αποφοίτων και μεταδόθηκαν και ηλεκτρονικά μέσω του καναλιού του Ιδρύματος στο Youtube.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης καλωσόρισε τους αποφοίτους, και δήλωσε ενώπιων τους ό,τι: «οι ορκωμοσίες του διημέρου 24-25 Φεβρουαρίου 2024 των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών πτυχιούχων μας συνέπεσαν χρονικά με την κατάθεση από τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού του σχεδίου νόμου για το ΕΑΠ. 

Το όνειρο 30 χρόνων αυτονόμησης του ΕΑΠ αναμένεται με την ψήφιση της σχετικής διάταξης από την Βουλή να σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας περιόδου για το Ίδρυμά μας που θα εμπεριέχει τα στοιχεία της ενότητας, της ανάπτυξης, της διεθνοποίησης και της ανάδειξης του, με τα πιστοποιημένα ΠΣ από την ΕΘΑΕ, στο μοναδικό ζηλευτό ΑΕΙ της ανοικτής, εξ αποστάσεως και δια βίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Χώρα μας.

Στην από εδώ και πέρα κοινή προσπάθειά μας δεν περισσεύει κανείς, άλλωστε το χρωστάμε σε όλες/ους εκείνους τους συναδέλφους που διαχρονικά πρόσφεραν και που δεν αξιώθηκαν στις ημέρες τους να δουν ένα αυτόνομο ΕΑΠ».

Στις τελετές μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν τα Μέλη ΔΕΠ του Ιδρύματος, η  Αν. Καθ. Ελένη Μπολιάκη, η Αν. Καθ. Νεκταρία Παλαιολόγου, η Αν. Καθ. Μαρία Κατσαντώνη, ο Αν. Καθ. Γεώργιος Βλαχάκης, η Επ. Καθ. Ευαγγελία Μανούσου, ο Επ. Καθ. Γεώργιος Κουλαουζίδης, ο Επ. Καθ. Στασινός Σταυριανέας και ο Επ. Καθ. Ζαχαρίας Παληός, καθώς και οι Διευθυντές των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, οι οποίοι συνεχάρησαν τους αποφοίτους και τους ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία με εφόδιο το νέο τους πτυχίο".

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ