Συνάντηση φιλίας από την Ένωση Γυναικών Πάτρας

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ένωση Γυναικών Πάτρας, το μεγαλύτερο Φιλανθρωπικό Σωματείο στην Νοτιοδυτική Ελλάδα, σας προσκαλεί σε μια συνάντηση φιλίας, καρδιάς και αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 6 το απόγευμα στο Distinto Rio (Ποσειδώνος 25).

Συμπληρώνοντας φέτος 33 χρόνια δράσης και προσφοράς, η Ε.ΓΥ.ΠΑ διοργανώνει την πρώτη της εκδήλωση μετά την πανδημία και την πρώτη για το 2024 της οποίας το κεντρικό πρόσωπο ΔΕΝ είσαι εσύ …αλλά η φιλανθρωπία ως απόλυτη πράξη γενναιοδωρίας που στοχεύει στην κοινωνική ευημερία και τη βελτίωση της κοινότητας.

Όπως πάντα θα ενισχυθούν με σημαντικές δωρεές τα τοπικά νοσοκομεία που προσφέρουν υπηρεσίες υγείας, ζωτικής σημασίας για την περίθαλψη όλων μας, εστιάζοντας στην κάλυψη βασικών αναγκών με την πεποίθηση ότι πολύ περισσότερα μπορούν να επιτευχθούν μέσω μιας καλά σχεδιασμένης και στοχευμένης προσφοράς σε νοσοκομειακό εξοπλισμό.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν προσωπικότητες μεγάλης κοινωνικής απήχησης, φίλοι και υποστηρικτές του ιστορικού σωματείου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ