Πάτρα: Μουσική παράσταση αφιερωμένη στην Ελληνική οπερέτα

Μία ακόμα μεγάλη και πολυπρόσωπη παραγωγή- μουσική παράσταση, ετοιμάζει ο Οργανισμός της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», με το γενικό τίτλο: «Γλέντι που θα γίνει…τραγούδι στα χρόνια της οπερέτας», η οποία αναφέρεται στην εποχή της Ελληνικής οπερέτας και του παλαιού αξέχαστου τραγουδιού και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο ROYAL, την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 8 το βράδυ (προσέλευση από 7.15), με την ευγενική υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ- Καρναβάλι Πάτρας.

Το καλλιτεχνικό μέρος θα καλύψουν:

1. Οι καθηγήτριες Ειρήνη Καράγιαννη και Χρύσα Πανταζοπούλου και σπουδαστές τους, των Σχολών Μονωδίας και Σύγχρονου τραγουδιού του ΩΔΕΙΟΥ του Οργανισμού.

2. Οι καθηγήτριες- πιανίστες Λούση Χριστοδούλου και Ολένα Φέντκο και ο καθηγητής- ακορντεονίστας Απόστολος Τσέφος.

3. Ορχήστρα του ΩΔΕΙΟΥ με την επιμέλεια του Διευθυντού του Ωδείου, Γιώργου Μπουρδόπουλου.

4. Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ (Διδασκαλία: Λούση Χριστοδούλου).

5. Το ανδρικό τμήμα της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ (Διδασκαλία: Σταύρος Σολωμός).

6. Η σχολή χορού, El Conventillo- escuela de tango.

Η είσοδος του κοινού θα γίνει με προσκλήσεις, οι οποίες διατίθενται (περιορισμένος αριθμός: 200 άτομα), πρωί και απόγευμα, από την Γραμματεία του Οργανισμού. Το κόστος της εισόδου ανά άτομο είναι € 15.-

Με δεδομένο, πως θα υπάρχουν τραπέζια στην αίθουσα, η κατανομή των προσκεκλημένων που θα πρέπει να προσέλθουν με ενδυμασία ρετρό εποχής, θα γίνει με βάση τις παρέες που θα δημιουργηθούν.

Πληροφορίες: Γραφεία Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, τηλ. 2610222248 και 2610279679.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ