Σωτήρης Λαμάι για Κατερίνα Δαλάκα: “Είναι εγκέφαλος, σε κάνει να εκτεθείς εσύ για να βγει αυτή καθαρή”

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» παραχώρησε ο Σωτήρης Λαμάι. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στη ρεπόρτερ Δέσποινα Παναγιωτίδου, σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις στο reality επιβίωσης, μετά και την άφιξη του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν θα άλλαζα κάτι στην πορεία μου στο Survivor, εν γνώση μου μπήκα στο παιχνίδι με τη δυναμική που μπήκα και εν γνώση μου έφυγα όπως έφυγα, κύριος, αρσενικός και παντελονάτος. Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για κανέναν άνθρωπο», δηλώνει ο Σωτήρης Λαμάι στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να είναι αντιπαθητικός, αν και θεωρώ πως είναι πανέξυπνος. Και τις τρεις φορές που βγήκε υποψήφιος κατάφερε να παραμείνει με την αξία του», απαντά σε σχετική ερώτηση αμέσως μετά.

«Δεν ξέρω αν συμφωνώ απόλυτα με την αλλαγή των κανονισμών στο Survivor, με βρίσκει λίγο αντίθετο. Αδικείς και τα παιδιά και το παιχνίδι. Ίσως είναι λάθος το να πρέπει να αγωνίζεσαι για να μείνεις. Το να μένει άπραγος ο κόσμος δεν νομίζω ότι βοηθάει το παιχνίδι», σχολιάζει ο Σωτήρης Λαμάι στη συνέχεια.

«Η Κατερίνα Δαλάκα είναι εγκέφαλος. Σε κάνει να εκτεθείς εσύ, για να βγει εκείνη καθαρή. Θεωρώ ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε κι άλλα ωραία πράγματα, κάποιες φιλίες δεν θα είναι πια τόσο δεμένες. Μην απορήσετε αν δούμε και φέτος τις συγκεκριμένες παίκτριες να αποχωρούν λόγω παραβάσεων», απαντά ο Σωτήρης Λαμάι σε σχετική ερώτηση.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ